Voetveeg: Denk tot de 4e macht

Trap er niet in

Tjonge, tjonge, het wordt leuker en leuker in de Nederlandse media en politiek! Het ietwat doorzichtige maar hilarische filmpje van de moslimsbroeders van Denk, aangevuld met de verherverparticipeerde racisme BN-er Windvana Simons, blijkt een vlucht naar voren nu Öztürk onder het vergrootglas komt te liggen van de vierde macht vanwege nota bene zijn volstrekt Limburgse benadering van politiek en zakken vullen. Öztürk werd al angstvallig uit beeld gehouden de laatste tijd, maar ondergetekende dacht dat dat meer te maken had met zijn toch overduidelijke postkamer competenties, anticiperend op zijn komende functie binnen de fractie.

Nee, het brein achter DENK is natuurlijk Kuzutisquieu en, toegegeven, hij speelt het spel tot nu toe erg slim. Terwijl wit Nederland zich verkneukelt over het hilarische filmpje en de gefrituurde ex-cavia van Marc Marie Huibergts die Windvana op haar schedel droeg, scoort DENK met deze nieuwe #ophef namelijk punten bij hun potentiële electoraat. Die geloven nog in Djinns en Zwarte Magie dus het geheimzinnige complot van ‘de Vierde Macht’ zal er daar ingaan als Hanina’s bewerkelijke hariri-soep tijdens de iftar. Zoals u allen weet, wordt de Vierde Macht volledig gecontroleerd door de joden zionisten en zal het DENK-electoraat Kuzu’s boodschap feilloos inpassen in hun magisch wereldbeeld. ‘Zie je wel! Het kan toch geen toeval zijn dat plotseling een paar dagen na het DENK-filmpje het dubieuze verleden van Öztürk in de media komt?’

Bovendien snijdt Kuzu tot de 4e macht met zijn opportunistische gebruik van de media wel een fundamenteel probleem aan van onze huidige mediacratie. Door haar allom tegenwoordigheid en tsunami aan informatie en meningen, zijn de media een macht op zichzelf geworden en juist niet alleen als poortwachters in de drietrapsduikvlucht van de gevestigde orde. Als drietraps-viborator penetreren zij met enige regelmaat ook het rectum van het klapvee aan weerszijde van de fatsoenskloof voor hun eigen doeleinden. Zij bepalen steeds vaker zelf de agenda. Ik bedoel, hoe zou het anders in godsnaam mogelijk zijn dat we het al weken over Windvana Simons als aspirant Tweede Kamerlid hebben? In de tijd van Jacobse en Van Es hadden we dit niet durven dromen. Ik kan er niet bij. Dan blijft er maar één verklaring mogelijk natuurlijk. Toch weer die zionisten!


Meer artikelen in deze categorie:
[catlist categorypage=”yes”]


Auteur: Amsterjan

Amsterjan is historicus, Amsterdamse stadsgids en zanger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *