Voetveeg: Ook Erik van Muiswinkel vindt Thierry Baudet een kankerlul

Ha, de linkse grachtengordel wordt steeds zenuwachtiger van de groeiende macht van de rechtse grachtengordel wiens mediale gans met de gouden eieren Thierry Baudet zich in de Tweede kamer heeft ingegraven. Nadat de Aafkes en Annefleurs hun demoniserende literaire maandstonde taartjes hebben mogen bakken is het inmiddels tijd voor het grovere geschut. Uit het peloton van aan lager wal geraakte Vara-caberetiers was daar vrijdag Erich Von Mausladen met een ware blitzkrieg in de flank van het Baudet bastion.

Na jaren lang met het bevorderen van racisme zijn zak gevuld te hebben als hoofdpiet van die ouwe die ook wel eens een harde lul krijgt van het gerij over die daken, was zijn laatste wapenfeit in de slag om aandacht en relevantie op de linkse grachtengordel de beruchte “Kankerlul!” #ophef van afgelopen zomer. Met de fles in de hand stond hij vrijdag weer moedig op uit zijn twuttersputje met de aankondiging van DER TOTALEN KRIEG! tegen zijne Baudetheid. ‘Val m aan waar je kan waar je kan!’. Achter zijn piano, in zijn airbagsloze Jaguar E-type convertible of op het toilet van het Binnenhof samen met Henk Krol.

Natuurlijk bedoelde Erik dit achteraf allemaal in overdrachtelijke zin. Nu maar hopen dat de Volkert 3.0 dat ook begrepen heeft. Bij de personages van The Post Online wordt vanmiddag Pim Fortuyn alvast voor de tweehonderdste keer neergeschoten op het media park. Wie het wel begrepen heeft is die twinkelbel 3.0 hieronder. Oorlog is tenslotte de voortzetting aandachtshoererij met andere middelen dan een grote roze bril. Frisscher Frohliger Media Krieg. Tot dat het echt kogels regent kunnen ze er geen genoeg van krijgen. En wij natuurlijk ook niet. Als er een markt voor is, wie zijn wij dan om niet in die behoefte te voorzien. Waarvan akte.

Auteur: Amsterjan

Amsterjan is historicus, Amsterdamse stadsgids en zanger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.