De Smaak Van Verbraak #59

De Smaak van Verbraak

Vrijdagmiddag is weer gekomen en niet zomaar een vrijdagmiddag, een prachtige zomerse dag vol zon en vol liefde. En we gaan deze dag nog mooier maken door snel de keuken in te gaan, uiteraard met de Smaak van Verbraak.

Het was de week van de tropische temperaturen, in het zuiden liep het kwik zelfs op tot 36 graden en vandaag gaan we ook alweer langzaam richting de 30 graden. Met deze temperaturen is het natuurlijk geen goed idee om uren in de keuken te gaan staan en dat doen we dan ook niet. We genieten alleen maar van het weer, de liefde en het leven.

Dus daar gaan we weer, vergeet de wekelijkse beslommeringen, vergeet alle ophef, de politieke malheur en geniet!

En daarom vanavond een speciale lekkernij voor in de tuin of op het balkon. Vanavond verlekkeren we ons aan Vodka-meloen, koel, fris met een verrassend twist.

Hieronder ziet u 1 kort instructiefilmpje maar onder de video volgen enkele extra tips om het werkelijk onvergetelijk te maken.

Ingrediënten voor 4 personen en extra speciale geheimen van Verbraak:

Vodka-meloen:

● Watermeloen
● Fles Vodka

Binnen een handomdraai de ideale lekkernij voor een liefdevolle zomeravond met de mensen die er echt toe doen in het leven, mensen zoals bij mij @Toxic_Troubles die ik vanavond om exact veertien minuten over negen een half jaar geleden voor het eerst in mijn armen sloot.

Dus op de liefde, deze liefdevolle lekkernij!

Auteur: Verbraak

Auteuriteit. Twittert onder de naam @Verbraak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.