Ik snap het niet meer…

Gabber

Kan iemand het mij uitleggen, want ik snap het niet meer. Ik ben kennelijk een racist, een fascist en tevens een xenofoob. Maar ik spreek juist iedereen hetzelfde aan en behandel iedereen hetzelfde. Ik heb nog nooit iemand anders behandeld omdat hij/zij van een andere afkomst, geslacht, geaardheid of religie is. Ik behandel iedereen met evenveel respect, ook al hangen ze een ideologie of een religie aan waar ikzelf niet zoveel of soms helemaal niets mee heb.

Ikzelf ben regelmatig anders behandeld, uitgescholden of ergens de toegang geweigerd en met minder respect behandeld omdat ik een mening over die bepaalde ideologieën en religies heb. Ik ben kaal en hou van harde muziek. Ik stem geen PVV maar ik ben volgens velen wel een PVV’er. Ik pleeg geen aanslagen, maar ik ben volgens diezelfde mensen wel een extremist. Als ik oordeel over de extremisten en hun religieuze voedingsbodem moet ik dood. Als ik oordeel over groepsverkachtingen moet ik mijn mond houden, want ja maar die anderen doen het ook en dus ben ík een haatzaaier.

Als ik oordeel over religie moet ik zwijgen want ik weet er niets van, terwijl uit hun naam vele slachtoffers vallen. Als ik oordeel over linkse demonstranten die jodenhatende salafisten bijstaan op demonstraties moet ik zwijgen, want ik mag het leed uit de Tweede Wereldoorlog niet vergeten. Als ik oordeel over profiterende asielzoekers ben ik een mensenhatende Wilders-adept, terwijl de zorgkosten de pan uitrijzen en de criminaliteit stijgt. Maar het is mijn “soort” die kennelijk de boel hier verziekt en de maatschappij onleefbaar maakt.

Kan iemand het mij uitleggen, want ik snap het niet meer…

door DeHelpDeskert


Meer artikelen in deze categorie:
[catlist categorypage=”yes”]


Auteur: Verbraak

Auteuriteit. Twittert onder de naam @Verbraak

0 gedachten aan “Ik snap het niet meer…”

  1. de pan uit”reizen”? Waar gaan zij dan heen? Of wacht, Misschien heeft ie wel zelf reizend bakmeel gebruikt. hahaha

  2. Omgekeerde wereld of niet, je moet niet zo zeiken. Plopmans ?? Wuhahaha ik hoef verder niets te zeggen heh ? hahaha
    maar goed , je hebt wel gelijk Helpdeskert .. en ja ik ben ook kaal en ja ik houd ook van harde muziek, hardcore, muziek die andere mensen niet snappen omdat ze het niet kunnen horen zoals wij het horen .
    En ik spreek inderdaad even namens alle hardcoreliefhebbers.
    Dat mensen ons haarzaaiers noemen is de biggest load of crap ever, wat te denken van Gothics ? Met hun abnormale 666 en satanisme, maar waaron hoor je daar nooit iemand over ?

    Samengevat snap ik je heel goed, ik snap de wereld ook niet meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *