De Smaak Van Verbraak #64

De Smaak van Verbraak

Vrijdagmiddag, weg met de week en laat de Smaak van Verbraak maar meteen met deur in huis vallen. We gaan weer snel de keuken in om heerlijk te kokkerellen!

Het was een zware week, een week met een lach en een traan maar laten we vanavond vooral focussen op het mooie wat deze week gebracht heeft.

Het was namelijk de week dat de Voetbal Supporters Alliantie oftewel #VSA het licht zag. Een prachtig initiatief van supporters van verschillende clubs die samen willen opstaan tegen alle vormen van extremisme. Verbroedering tussen fans, één dag alle rivaliteit aan de kant voor een groter doel.

Zo’n mars organiseren is natuurlijk een behoorlijke uitdaging dus daar hebben we een flinke bodem voor nodig en samen eten verbroederd natuurlijk ook, de Smaak van Verbraak verbroederd namelijk altijd.

Dus daar gaan we weer, vergeet de wekelijkse beslommeringen, vergeet alle ophef, de politieke malheur en geniet!

Vanavond gaan we dus alle voetbalsupporters verzamelen en wat hebben we daarvoor nodig, heel simpel.

Hamburgers en bier!

Hieronder ziet u 1 kort instructiefilmpje maar onder de video volgen enkele extra tips om het werkelijk onvergetelijk te maken.

Ingrediënten voor 4 personen en extra speciale geheimen van Verbraak:

Hamburgers:

● 500 gram rundergehakt
● 4 hamburgerbroodjes
● 3 rode uien
● kropsla
● 2 tomaten
● 4 augurkjes
● 4 lapjes kaas
● 4 plakjes ontbijtspek
● Ketchup
● Mayonaise
● Roomboter
● Zout
● Peper

Aangezien er alleen een filmpje is van hoe je de perfecte burger kan maken maar niet hoe je het eindplaatje perfect krijgt zal ik hier nog even enkele korte tips achterlaten hoe de hamburgers werkelijk legendarisch worden.

Als we uit de 500 gram rundergehakt 4 hamburgers gevormd hebben moeten ze dus zoals aangegeven in het filmpje nog even de koelkast in. 15 minuten is prima dan zijn ze redelijk opgestijfd.

Die 15 minuten kunnen we perfect gebruiken om het ontbijtspek uit te bakken en de uien daarna in dat vet en veel roomboter te karameliseren en dan is het nog een kwestie van de hamburgers grillen. Broodjes snel nog even 30 seconden mee grillen en we kunnen onze epische hamburger assembleren maar dat behoeft natuurlijk geen uitleg.

Dus zet het bier maar op tafel en verzamel alle voetbalsupporters dan kunnen we snel aanvallen.

Aanvallen en verbroederen tegen iedere vorm van extremisme!!!

*En deze speciaal voor @Toxic_Troubles

Auteur: Verbraak

Auteuriteit. Twittert onder de naam @Verbraak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *