Voetbal Supporters Alliantie! #VSA

Wij zijn de Voetbal Supporters Alliantie en ons doel is supporters verenigen en verbroederen tegen racisme, extremisme en de beeldvorming van supporters in de media alsook de behandeling door de lokale driehoek bij wedstrijden.

Wij als supporters van alle clubs in Nederland zijn het spuugzat hoe men met ons omgaat. We zijn er helemaal klaar mee en willen daarom een statement maken door vreedzaam te demonstreren. Alle clubs zij aan zij want al verwensen we elkaar in het heetst van de strijd, in de kern zijn we allemaal hetzelfde. Mannen en vrouwen met passie voor onze club maar vooral het voetbal, de ene geboren in een rood-wit nest en de ander in een geel-zwart maar uiteindelijk kunnen we niet zonder elkaar. Want zonder elkaar is het voetbal dood.

Ons plan is om op zondag 3 september, klokslag half drie te Amersfoort af te trappen en af te rekenen met alle vooroordelen. We organiseren een vreedzame mars. Een mars waarin we uitdragen wie we zijn en waar we voor staan. Een mars om voor eens en voor altijd aan te tonen dat voetbal supporters geen barbaren zijn maar juist tegen de uitwassen in de samenleving ageren.

Na het eerste fluitsignaal geven we vol gas, het zal een corteo worden die zijn weerga niet kent. In vuur en vlam door de straten, 90 minuten alles geven voor onze verenigde liefde.

Volledige overgave voor voetbal in zijn puurste vorm!

En daarom zouden we het zeer op prijs stellen als jullie ons initiatief ondersteunen en met additionele ideeën komen, want samen staan we sterker en samen kunnen we alles overwinnen.

Expliciet hierom en exact vanwege de hierboven reeds eerder aangegeven moverende redenen roepen wij jullie allemaal op je aan te sluiten bij @VSA_Unite.

Steun ons, want wij zijn De “Voetbal Supporters Alliantie.” Faliekant tegen racisme en extremisme.

Samen opstaan, verenigd en onvermurwbaar

Auteur: Verbraak

Auteuriteit. Twittert onder de naam @Verbraak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *