[Ooggetuigenverslag] Geweld bij Pegida Köln

Pegida Keulen

Het was een wonderbaarlijk weekend. Vanwege de massale aanrandingen door grote groepen barbaren, bestaande uit voornamelijk allochtonen en asielzoekers, waar geen politieman een poot uitstak om meer dan 500 Keulense deernes ook maar uit de buurt van de hongerige testosteronbommen te houden, besloten diverse organisaties hun onvrede over zowel de inzet, aanpak als oorzaak van deze zwarte bladzijde te ventileren. Daaronder uiteraard Pegida, een groeiende beweging van gelijkgestemden uit alle lagen van de samenleving, maar ook een demonstratie van… hou je vast… 2500 vrouwen die tegen racisme demonstreerden! Duitsland is reddeloos verloren, getuige de vrijwillige onderwerping van grote delen van de bevolking, maar eveneens de bereidwilligheid van pers, politiek en politie om keiharde feiten onder de tafel te schuiven. De ironie is nu ook dat er tegen Pegida harder opgetreden werd dan tegen de vrouwenverkrachtende kansenparels afgelopen oud en nieuw. Hieronder een ooggetuigenverslag van Nody (gegevens bekend bij de redactie). Lees en huiver mee.

“We zijn ‘s morgens vroeg vertrokken samen met mijn zus en zwager om te gaan kijken naar de demonstratie van Pegida bij de Dom in Köln. Aangekomen in Köln hebben we onze auto in een buitenwijk geparkeerd. Er werd namelijk gewaarschuwd dat als je de auto in de buurt van de demo neerzet, deze weleens gesloopt zou kunnen worden. Vanaf daar zijn we met de trein naar de Dom gereisd. Tegen half 1 aangekomen op het Centraal Station werden we welkom geheten door een ongelooflijke politiemacht. Buiten het CS stonden zo’n 2000 linkse tegendemonstranten te wachten. Het was een merkwaardig gezelschap: Die Linke, de AFA, Die Grünen etc. We liepen het station uit en proefden de haat; we zagen zelfs demonstranten met iets wat op ploertendoders leken. Ze waren er in ieder geval niet voor de gezelligheid bij. Nadat we door de aanwezige politieagenten vriendelijk richting het plein werden verwezen, precies voor de Dom, hebben we daar staan kijken naar een flashmob van vrouwen die “Jij bent welkom hier“-liedjes zongen.”

“Ik kreeg zelf bijvoorbeeld een harde duw in mijn rug van een AFA-type.”

“Het sfeertje op het plein werd langzaamaan al iets agressiever. Ik kreeg zelf bijvoorbeeld een harde duw in mijn rug van een AFA-type. Het was een groepje van zo’n vijf jongens waarvan er één een trui aan had met “No Borders” er op, vandaar mijn vermoeden dat hij bij de AFA of gelieerde organisaties hoorde. Mijn eerste hoop was dat het per ongeluk ging, maar een paar meter verder stopten ze even en keken mij aan met een rare blik. Op dat moment wilden mijn zwager en ik natuurlijk verhaal halen om te vragen waarom ze dat deden. Helaas liepen de jongens keihard het station in. Waren ze bang? Wilden ze ons meelokken richting het plein aan de andere kant van het station waar al het gespuis stond? We hebben er maar geen moeite meer voor gedaan. We liepen weer terug naar het plein voor de Dom waar zich steeds meer mensen verzamelden. Er werden intressante discussies gevoerd. Scherp, maar zonder agressie. Helaas werd even later een oudere dame, die kritisch is op het asielbeleid van Merkel, op dezelfde manier als die mij eerder overkwam bijna van de trap gedrukt door wederom zo’n capuchontype. Ook hij rende het station vlug weer in na dat ‘incident’. Gelukkig is niemand ingegaan op deze provocaties en bleef het rustig. Tegen 14:00 uur liepen we richting het plein waar de Pegida-demonstratie zou gaan plaatsvinden.”

“Er waren prima sprekers waaronder Tommy Robinson en er was een mooi gemêleerd publiek. Van een Indische dame met kindje tot en met een bejaarde, en alles er tussenin. Natuurlijk liepen er ook mensen bij waar je niet graag een biertje mee zou drinken, maar de sfeer was gewoon erg goed. Na de laatste spreker zouden we gaan lopen. De 3000 a 4000 personen verzamelden zich en we gingen op pad. Van links tot rechts van voor naar achter kregen we begeleiding van zwaar bepakte ME’ers. Maar om de 10 meter werden we stilgezet. Het leek mij een vorm van pesten want ze hadden geen enkele reden. Er werd wat vuurwerk afgestoken in de groep, meer niet. Na zo’n 200 meter werden we nog verder opgesloten door ME’ers en kwamen er in de verte twee vrachtwagens aanrijden met waterspuiten. Deze stonden overigens al klaar en dat is best raar als je het mij vraagt. We werden gedwongen zo’n 20 minuten stil te blijven staan. Je voelde om je heen toch wat ergernis. Ik begreep dat, want je kunt geen kant op. De spuitauto’s kwamen steeds dichterbij en mijn zus, mijn zwager en ik vonden dit erg intimiderend, en met ons ook andere demonstranten. En toen begon het.”

“De jongen naast mij werd geraakt door de knal maar was gelukkig niet zwaargewond.”

“Voor ons leek het alsof er vanuit het niets met traangas werd gespoten op de voorste rij demonstranten. Er volgde wat chaos en de mensen werden ook natgespoten, waardoor wij wel terug moesten. Wat volgde was dat mensen die niet snel genoeg weg konden komen, ‘hulp’ kregen van de ME.  Ze werden zo goed als teruggeslagen. Let wel: er liepen op kinderen tussen. Ik zag de agressie in de ogen van de ME’ers toen we werden teruggestuurd. De hele weg terug werd er met water en traangas gespoten. Op een gegeven moment ontplofte er net naast mij iets. Het werd vanuit het publiek aan de zijkant gegooid. Er stond nogal wat louche volk te kijken en die deden mij ook weer aan AFA-types denken. De jongen naast mij werd geraakt door dat wat de knal had veroorzaakt, maar was gelukkig niet zwaargewond. Eenmaal aangekomen bij de demonstratieplek heeft de organisatie van Pegida nog een toespraak gehouden waarin duidelijk werd dat de burgemeester van Köln de demonstratie had beëindigd. De organisatie heeft dit op een goede manier doorgecommuniceerd.

“Helaas werden we wederom als sardientjes in een blik ingesloten, omdat de spuitwagens inmiddels tot aan de demonstratieplek waren doorgereden. Aan de ene kant stond de ME en aan de andere kant stonden zo’n 2000 doorgedraaide AFA-gekkies, slechts afgeschermd door een linie ME. Dus we moesten weer wachten tot we naar huis mochten. Na wat “Nazi Raus”-spreekkoren en wat andere scheldwoorden werd er voor een veilige doorgang gezorgd door de ME zodat we het station in konden. Binnen in het station zijn we nog zo’n 25 minuten opgesloten geweest, vermoedelijk om het linkse publiek weg te halen. Enfin, na zo’n lange dag wilden we graag naar huis. Mijn zus en zwager (beiden neutraal!) zijn erg geschrokken van de politie en de linkse tegendemonstranten. Zij hebben zelf kunnen zien hoe Pegida wordt tegengewerkt. Eenmaal teruggekomen in Nederland zagen wij hoe de media het verdraaide en uiteindelijk weer de schuld bij Pegida neerlegden. Wij ooggetuigen weten wel beter. Dit is compleet misgegaan dankzij inadequaat of bewust gestuurd handelen door de Duitse politie.”

(Bovenstaand verslag van gebeurtenissen is geredigeerd door Svennusmax, in samenspraak met de ooggetuige. Alle observaties zijn naar waarheid opgetekend.)


Meer artikelen in deze categorie:
[catlist categorypage=”yes”]


Auteur: Svennusmax

Ongecontroleerd, ongenuanceerd, ongeïnteresseerd, onomwonden, onnodig grof, onzinnig, ongeliefd, ongevoelig, onuitstaanbaar, ongefundeerd en onnavolgbaar. Twittert onder de naam @SvensTweet

3 gedachten aan “[Ooggetuigenverslag] Geweld bij Pegida Köln”

 1. De New World Order heeft dit veroorzaakt. Chaos creeren, de macht houden, de mensen tegen elkaar laten vechten (verdeel en heers- politiek). Alles controleren via het geldsysteem. Alles is al bekend. Je hoeft het alleen maar op te zoeken en te lezen.

 2. Jammer! Het er bij willen zijn…
  Ik wéét dat de media, de MSM en de overheid ons bedriegen.

 3. Politieke Correctheid is het grootste gevaar dat ons bedreigt sinds het Communisme en het Nationaal-Socialisme. Politieke Correctheid maakt mensen monddood. Alle in hun ogen afwijkende meningen wordt direct afgedaan als facistisch of racistisch. Terwijl het vaak een oproep van angst is voor de eigen veiligheid.

  In plaats dat de Politiek Correcten met steekhoudende argumenten komen, van HUN mening, wordt ONZE mening afgedaan als slecht en in het meest ongunstige geval kan je zelfs vervolgd worden. Tijd en ruimte om onze mening te verklaren wordt niet gegund.
  HUN mening is goed en alle andere meningen zijn slecht. En DAT is in mijn ogen facistisch en dictatoriaal.

  Dus laten we stoppen met Politiek Correct te zijn en laten we de feiten accepteren. Door problemen te benoemen, kunnen we ze herkennen. De volgende stap is de oplossing. Hoe politiek incorrect dan ook. Alleen dan zijn we in staat om veilig te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.