De smaak van Verbraak #83

De Smaak van Verbraak

Vrijdagmiddag, nu al de meest historische en legendarische vrijdagmiddag van het jaar want we gaan geschiedenis schrijven bij de smaak van Verbraak.

Deze week gaan we dus geschiedenis schrijven, deze week zal baanbrekend blijken voor de culinaire wereld, we gaan een hype creëren die zijn weerga niet kent. Een hype die hipper is dan de hipste knotjes dragende hipster. Dus zorg dat je erbij bent, dit wil en mag je niet missen!

Dus daar gaan we weer, vergeet de wekelijkse beslommeringen, vergeet alle ophef, de politieke malheur en geniet!

Vergeet de frikandellenvlaai, vergeet de frikandellenpizza, vergeet de discodel, vergeet al die ranzigheid. Verbraak heeft namelijk een goddelijke ingeving die een ware snack-revolutie zal ontketenen, we gaan onze oer-Hollandse afval vleessnack een gezond en hip imago geven.

We gaan een fenomenale Frikandellensmoothie brouwen!

Hieronder ziet u enkele voorbeeldfoto’s maar onder de foto’s volgen enkele extra tips om het werkelijk onvergetelijk te maken.

Ingrediënten voor een pitchertje en extra speciale geheimen van Verbraak:

Fenomenale Frikandellensmoothie:

● 3 gefrituurde frikandellen
● 1 rode ui
● 1 teentje knoflook
● 1 stengel bleekselderij
● 4 kerstomaatjes
● Scheut melk
● Mayonaise
● Curry

Aanschouw het gezondste wat ooit met frikandellen gemaakt is, weg met dat ranzige en vettige imago.

Leve de frikandel en leve de frikandellensmoothie!

En dan is het nu tijd om te proosten, proosten op de alleerste frikandellensmoothie ooit. Maar het zal zeker niet de laatste zijn want binnen afzienbare tijd zullen ze in alle hippe pop-upbarretjes in den lande voor slechts €4,75 verkrijgbaar zijn en kan iedereen genieten van deze fluweel roze godennectar met aardse tonen, een licht zoetje en zachte verwarmende afdronk.

Eerst veroveren we Amsterdam met deze heerlijke gezonde en voedzame smoothie en dan zal zoals altijd de rest van het land volgen.

Investeren in deze geniale en snelst groeiende start-up kan vanaf nu, wees er rap bij en meld je aan bij mijn secretaresse @AmberMeijlink.

Auteur: Verbraak

Auteuriteit. Twittert onder de naam @Verbraak

Eén gedachte over “De smaak van Verbraak #83”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *