De praktische gevolgen van de gendergekte

Vandaag heeft onze aankomende demissionaire regering besloten om registratie van genders in te perken, en waar nodig helemaal te vermijden. Een oplossing voor een probleem dat alleen bestaat in de hoofden van een dusdanig kleine minderheid, dat het bij mij persoonlijk vragen oproept waar deze symboolpolitiek voor nodig is. Het helpt niemand, het is anti-wetenschappelijk (immers: iedere tienjarige weet na één biologieles dat er slechts 2 chromosomen bestaan die je geslacht bepalen) en zorgt enkel voor verwarring en vervreemding. In eerste instantie zou het alleen maar gaan over dingen zoals briefaanheffen vanuit de overheid, maar de voetnoot ‘Waar nodig gaan we het vermijden.’ laat nogal wat speelruimte over. En dat kan beide kanten op gaan. Laten we eens kort doornemen van wat deze dictatuur van de minderheid kan betekenen als dit beleid de komende jaren wordt opgerekt naar andere sectoren. Want, zoals we allemaal weten, dit is slechts een eerste overwinning voor de SJW’s in den lande. En nu ze bloed ruiken, gaan ze voor de volle mep. Volledige genderneutraliteit in alle aspecten van onze samenleving. Daarom is het handig om een overtrokken doch praktisch beeld te schetsen van de maatschappij die ontstaat als zij met hun succesvolle lobby compleet hun zin krijgen.

Hoofdpijn voor handhaving en veiligheid

Zodra overheden compleet wordt verboden om gender te registreren, ontstaat er een levensgroot probleem bij onze nationale politie, opsporingsdiensten en het justitieel apparaat. Alle jurisprudentie kan overhoop worden gehaald, aanklachten van misdaden op basis van sekse of seksuele discriminatie kunnen te allen tijde worden verworpen, daderssignalementen en daderprofilering worden totaal onherkenbaar en onwerkbaar, het gevangeniswezen krijgt te maken met forse toename van seksueel geweld indien alle genders met elkaar moeten worden vermengd, en criminelen kunnen simpelweg altijd beroep gaan doen op rechterlijke dwalingen omdat de griffier of het gerecht niet het juiste gender heeft aangeduid op het vonnis. Immers, dat mag je van dag tot dag zelf bepalen.

Belemmering van het bieden van de juiste zorg

Mannen en vrouwen hebben andere fysieke en mentale kenmerken. Dat hoef ik u niet uit te leggen. Echter ligt dat niet alleen in de chromosomen, maar ook in het DNA en de hele biologische huishouding. De hersenen werken anders, de fysiologie is anders maar ook de vatbaarheid voor fysieke en mentale ziekten verschilt. Niet alleen dat; ook de behandelwijzen verschillen vaak enorm en kunnen zelfs gevaarlijk zijn indien iemands gender verkeerd wordt getypeerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hormoonbehandelingen bij ziekten als kanker. Het kan zelfs van belang zijn of een vrouw op het moment van behandeling menstrueert of niet. Al deze markers staan in uw persoonlijke dossier, en er zijn bibliotheken vol met protocollen geschreven waarop men de zorg op basis van uw geslacht het beste denkt te kunnen aanbieden. Echter zal dit bovenstaande niet het grootste probleem zijn, maar wel een extra administratiedruk op het toch al overbezette zorgapparaat leggen. Maar wat nu als iemand bij de spoedeisende hulp binnen wordt gebracht, door een ongeval onherkenbaar verminkt of van zichzelf al qua gender niet te onderscheiden? Er is in sommige gevallen maar één middel om direct, snel en adequaat de juiste spoedzorg te bieden. En dat is in het paspoort of aanwezige digitale registers te kijken of er een ‘m’ of een ‘v’ staat. En laat dat in de toekomst nu net niet meer mogen. Daar ligt Gerard dan. Bewusteloos. Met een baarmoederlijke bloeding.

Een extra dimensie voor fraudeurs

Fraude met toeslagen (huur/zorg/kindgebonden budget) is een grote plaag voor onze schatkist. Vooral mensen uit het Oosten van Europa hebben maniertjes gevonden om met paspoorten van katvangers (er al dan niet van bewust dat ze dat zijn) en valse adressen soms tonnen per maand aan overheidsgeld binnen te harken. De opsporing van dit soort gevallen is altijd veel te traag of non-existent. We mogen dus aannemen dat het een puinhoop is bij de administratieve handhaving op dit soort fraude. Door onwillekeurig het gender in het paspoort te kunnen aanpassen, geeft dit fraudeurs de mogelijkheid om op dezelfde naam verschillende toeslagen aan te vragen. Sowieso kunnen ze dat dan drie keer doen. Controle vindt toch pas altijd ver achteraf plaats. We kunnen nog wel even doorgaan met het uitdiepen van de fraudemogelijkheden, maar uw fantasie is vast groter dan de mijne in deze.

Islam en genderneutraliteit

Hier kunnen we alvast de popcorn pakken. Zoals we allemaal wel weten, is er een hardnekkige groep orthodoxe islamisten en salafisten die er niet van gediend zijn om door een vreemde vrouw aangesproken te worden, ze een hand te geven, met ze in het zelfde zwembad te dobberen of door ze behandeld te worden in het ziekenhuis. En sterker, een veel grotere groep moslima’s en hun liefdevolle echtgenoten eisen dat ‘hun’ dames alleen behandeld mogen worden door vrouwen. Het voordeel van de opgedrongen gendergekte door de Social Justice Warriors is dat het ze nu in posities gaat dwingen die ze zelf niet hebben willen voorzien. Want voor wie gaan ze nu partij trekken? Voor die moslima die niet behandeld wil worden door de arts die biologisch toch écht een man is, maar zich identificeert als genderqueer? Of voor de genderqueer, omdat die zich gediscrimineerd voelt in xim/xer genderneutraliteit nadat hij door Abdullah de verlossingskamer is uitgeramd omdat hij met zijn harige tengels hun kind uit de klamme gordijnen wilde trekken? Moeten genderneutrale of genderfluide mensen nu voorin de moskee bij de mannen, achterin bij de vrouwen of in de diepe, diepe bezemkast plaatsnemen? En mogen er bijvoorbeeld nu in de zwembaden waar diverse gemeentes met hun moraalpaal hebben besloten dat gescheiden zwemmen super-inclusief is, ook transseksuelen in hun bikini met verdacht grote bobbel in het broekje gewoon in de kleedkamertjes hun jodokus afdrogen tussen de sluiers van de religie van de gelijkwaardigheid?

De Manager des Vaderlands Rutte zei al eens dat visie als een olifant was die je het zicht belemmert. Door toe te geven aan het gedram van een groepje wereldvreemde Amsterdamse roeptoeters (die vaak niet eens één genderneutraal persoon kennen), geeft hij er maar weer eens blijk van dat hij de gevolgen van zijn daden niet overziet. Het meest gehoorde argument van voorstanders is: ”Ja, maar het is maar een kleine groep en wat kan het nou voor een kwaad?”. Hele fijne emotie, maar denk alstublieft eens een keertje praktisch na. Niet alleen de administratieve druk in alle sectoren zal enorm toenemen in plaats van afnemen, maar het zal ook een ongekend aantal hypocriete paradoxen in de denkwijze van SJW’s blootleggen. Waarvan ze dan weer de schuld bij alle anderen neerleggen. Persoonlijk ga ik genieten van al wat komen gaat. Omdat er niets zo grappig is als mensen (m/v/g/f/q/h/l/x) die zichzelf in de voet schieten.

Auteur: Svennusmax

Ongecontroleerd, ongenuanceerd, ongeïnteresseerd, onomwonden, onnodig grof, onzinnig, ongeliefd, ongevoelig, onuitstaanbaar, ongefundeerd en onnavolgbaar. Twittert onder de naam @SvensTweet

0 gedachten aan “De praktische gevolgen van de gendergekte”

  1. Als je je na je eerste biologieles nog iets verder zou verdiepen in de sociologie zou je als ‘kritisch’ denker ook moeten weten dat biologisch geslacht en gender (maatschappelijke rollen die daaraan toe worden bedeeld), twee nogal verschillende zaken zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *