Omejan kruipt in de hol van De Nederlandse Leeuw

Kroop Omejan eerder in de hol van Leo Lucassen, komende januari is dit anale voorrecht voorbehouden aan het ‘gristelijke, anti-buitenlanders, redt de paashaas event’ De Nederlandse Leeuw. Nee, we gaan geen zoete broodjes bakken in de Broodfabriek te Rijswijk maar debatteren op het scherpst van de snede ten einde een oplossing te vinden voor de hoofdvraag: hoe beschermen wij Nederland tegen de 50 miljoen moslim immigranten die Nederland en haar joods-christelijke cultuur willen vernietigen? En, als opstap daartoe, hoe verlossen wij ons van de policor linkse totalitaristen die onderdeel zijn van ‘het plan achter de islam‘? Hoewel het evenement op de juiste tijd – borreltijd – aanvangt, loopt ondergetekende gezien het korte tijdsbestek waarin het plaatsvindt, alvast vooruit op de te verwachten oplossingen en het programma dat aan deze Endlösung der Immigrationsfrage ten grondslag ligt.

De dresscode voor het evenement blijkt ‘Hollands hip’ dus ik haal alvast mijn Friese doorlopers uit het vet om in de contramine te gaan. Want daar lijkt het een beetje aan te ontbreken in het sprekers programma van De Nederlandse Leeuw: er is welgeteld 1 spreker – Cemil Yilmaz – die niet tot de rechts c.q. extreem rechtse flank van het meningen spectrum behoort. Kritisch geluid lijkt dus ver te zoeken. Wel heeft de organisatie zeer tactisch 5 sprekers van kleur uitgenodigd om de 1999 blanke bezoekers iets te temperen in het ‘wij-gevoel’.* Ook voor de ruim vertegenwoordigde pers is dat vleugje diversiteits-incontinentie uiteraard instrumenteel om de op voorhand te verwachten verdachtmakingen  op de spreekwoordelijke treinen richting het oosten te kunnen zetten.

Dat zien we direct terug in de opening van het event waar heel slim het zure feminazistische vrouwelijke deug quotum à la Duo Penotti wordt ingezet met Esther van Fenema en Kamran Ullah. Die laatste onbekende van kleur kent ondergetekende niet maar Van Fenema is de buitengewoon onsuccesvolle huispsychiater van de rechtse grachtengordel. De rechtse grachtengordel heeft zich overigens niet geheel kunnen committeren aan dit ‘volkse’ evenement blijkens de duidelijk tweede garnituur die zij afgevaardigd heeft. Echt zwaar geschut als Annabert Manninga, Thierry Baudet, Wierd Duktape of Paul Cliteur laat verstek gaan daar het zich inmiddels te goed voelt voor het klootjesvolk. Hoewel zij voor de bühne altijd hoog opgeven over het volk of de bezorgde burger is het een publiek geheim dat zij eigenlijk een tyfushekel hebben aan die twitterorks uit de provincie die geen twee zinnen foutloos achter elkaar kunnen uitspreken.

De basis voor alle oplossingen op rechts is tegenwoordig ……angst. Vandaar dat de Nederlandse Leeuw – heel tactisch wederom – de trendwatcher Adjied Bakas – die vanwege zijn kleurtje en geaardheid altijd net dat stapje verder mag gaan in zijn racisme en seksisme – uitgenodigd heeft, om het gefeminiseerde immigratie Armageddon van Europa in 2050 te schetsen. Adjied verwierf nationale faam met zijn zeer erudiete, wetenschappelijke ‘Feministen zijn lelijk‘ theorie.

Na Blackface Bakas- als de blanke pit der duinen op de voorste rij echt in de broek schijt – wordt direct het hoofdgerecht geserveerd: de internationaal vermaarde ondergang van het avondland professor Jordan Peterson. Bij ons wederom relatief onbekend maar rechtse grachtengordel huilstruik Sietske Gaslight Bergsma schrijft al een jaar dezelfde melancholische jankstukken vanwege deze man, dus reken maar dat de perfide linkse elites er van langs zullen krijgen. Dat geldt overigens ook voor de overige 24 sprekers. We kunnen ze niet allemaal langs gaan, dat begrijpt u.

Vermeldenswaardig is nog dat van 19.00u tot 20.00u het publiek kan deelnemen aan een drietal doorlopende workshops; 1) Meet je blanke schedel met Joost Niemöller en vergelijk die ter meerder eer en glorie van jezelf met – daar is hij weer, heel sportief – Adjied Bakas. 2) In het rokershol rechts van de bar op speciaal verzoek een cursus ‘Gaslighten met Bergsma’ (Zippo’s niet toegestaan) en 3) Op het herentoilet 4e toilet van links zit niemand minder dan Rechte Rug Rita Verdonk voor een cursus blank zaad melken tegen een schamele meerprijs van 50 eurocent. VIP-kaarthouders kunnen deze workshop gratis volgen en het gewonnen zaad zal ter beschikking gesteld worden aan Zuid-Afrika om de voortschrijdende homeopatische verdunning aldaar een halt toe te roepen.

Dan de te verwachten oplossingen. Politiek gezien verwachten wij een stemadvies dat een coalitie van PVV-FvD-SGP-CU op het oog heeft. Grenzen dicht. Eigen volk eerst. White Power. Gratis verstrekte schedelmeetinstrumenten. Belasting op korans en hoofddoeken die al in het land zijn. Jezus in je hartje en uit de EU. Gratis kersstol bij de AH, volledige onvoorwaardelijke steun aan Israël bij de aanstaande etnische zuivering van terroristen op de Westbank en de Hema wordt genationaliseerd. En last but not least: de zuiveringen van de linkse policor gaslight totalitaristen in de media, het onderwijs en de universiteiten. Wellicht kunnen we zo het naderende onheil nog afwenden.

* Als de mensen van kleur op verzoek van de organisatie om 20.00u de zaal verlaten, zullen zoals gebruikelijk bij blanke evenementen het bier en de bitterballen weer gratis zijn.

 

Auteur: Amsterjan

Amsterjan is historicus, Amsterdamse stadsgids en zanger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *