Voetveeg: vrouwtjes moeten niet zo zeiken!

Dat je als man in het publieke debat beter je smoel kan houden waar het feminisme betreft, dat moge inmiddels duidelijk zijn. Echter, net als men zich tegen dit soort discriminerende en fundamentele onzin te weer tracht te gaan stellen, is daar de rancuneus rechtse grachtengordel die op je stoepje komt zeiken en de voorgenomen rationele argumentatie het putje in klatert alwaar zij tussen de stront van het klapvee oplost in het riool.

Op de rechtse grachtengordel ben je tegen feminisme! Maakt niet uit waar het om gaat! Punt! Want de islam. Want de feminisering en dus ondergang van het avondlandje. Een welgemeende oproep aan de ‘moslims zijn zielig’ intersectionele fenimeuzen om hun zusters die zuchten onder het meest ingrijpende religieuze patriarchaat hier te lande of in de verre niet te vergeten, loopt daar dan automatisch uit op ‘alle feministen moeten nooit meer zeiken over ‘maakt niet uit wat’ want in Saudi-Arabië krijgen vrouwen stokslagen voor overspel. De Reductio ad Stokslaagum is inmiddels een drogreden van Reductio ad Staphorstische proporties. Drogredenen bij elkaar over de schutting flikkeren is natuurlijk ‘the name of the game’ in onze media. Maar het kan natuurlijk altijd erger!

De volkomen terechte en legitieme oproep om naast urinoirs voor mannen openbare vrouwentoiletten te plaatsen op drukke uitgaansplekken of parken, DAT MAG OOK NIET! Vrouwtjes moeten niet zo zeiken en zeker niet als Ephimenco zit te eten. Zelfs Tante Bel Manninga werd van de ketting gelaten om haar welbekende warme vrouwelijke solidariteitsgevoelens op de beboete wildplaster los te laten. Geerte Piening moest niet zeiken want artikel 1! Ja echt! De kleinburgerlijke jaloezie klotst tegen de plinten. Tante Bel zeikt nog liever iedere avond onder haar tent een Tena Lady maxi vol dan dat ze zich aan zou sluiten bij die zeurderige zure zult feminazis die het lef hebben om het gelijkheidsbeginsel toe te passen op de urinale situatie in openbare uitgaansgebieden. Tot zover ‘het feminisme debat’ in Nederland mensen!

En dan nu over naar Rusland. Bekend vanwege haar rijk geschakeerde pallet aan telefoonmaatschappijen:

Auteur: Amsterjan

Amsterjan is historicus, Amsterdamse stadsgids en zanger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.