De Smaak Van Verbraak #47

De Smaak van Verbraak

Vrijdagmiddag en de lente hangt in de lucht, de zon breekt door en over een paar dagen zijn we verlost van die deprimerende politici die werkelijk niet van de buis af zijn te slaan. Het is dus al met al een prima vrijdag maar we gaan er een geweldige vrijdag van maken dankzij de smaak van Verbraak!

Zoals gezegd waren de beroepsmanipulators niet van de buis te slaan deze week, van koffie-tijd tot omroep max en zelfs bij de campingzender SBS6, waar ze aan de tand gevoeld werden door Patty Brard en Rob keukenrubberfetisjist Geus. Man,man, man, Rob Geus, ja fucking Rob Geus. Ik kan veel hebben maar er zijn grenzen en SBS6 heeft ze geschonden en daarom is het nu tijd om de televee een hele tijd uit te zetten dit weekend.

Dus daar gaan we weer, vergeet de wekelijkse beslommeringen, vergeet alle ophef, de politieke malheur en geniet!

Vandaag is het tijd voor een tijdrovende maar zeer vermakelijk bezigheid, we gaan arancini draaien. Een kruising tussen een bitterbal en een nasischijf maar dan verfijnder.

Hieronder ziet u een kort instructiefilmpje maar onder de video’s volgen enkele extra tips om het werkelijk onvergetelijk te maken.

Ingrediënten voor een emmer arancini en extra speciale geheimen van Verbraak:

Arancini:

● 300 gram risotto
● Handje platte peterselie
● 2 bollen buffelmozzarella
● 3 eieren
● Paneermeel
● Peper
● Zout
● Olie om te frituren

Persoonlijk zou ik de risotto een dag vooraf koken, in de koelkast bewaren en dan voordat je de balletjes gaat draaien de peterselie toevoegen. Voor het frituren ook nog even op laten stijven in de koelkast of nog sneller door ze 10 minuten in de diepvries te leggen.

En dan hebben we een heerlijk en zeer origineel borrelhapje op tafel staan waarmee we de dagen tot aan de verkiezingen moeten en zullen overleven!

Auteur: Verbraak

Auteuriteit. Twittert onder de naam @Verbraak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.