Waarom de PVV de verkiezingen gaat winnen

Noeste arbeiders

Het lijkt er op dat de gevestigde politiek dankzij de PVV eindelijk hun ‘eerlijke verhaal’ moet gaan vertellen aan het volk. Dat ze daar niet blij mee zijn, is een gegeven. Het trieste is namelijk dat de klassieke partijen in een situatie terecht zijn gekomen dat ze liever de vinger wijzen naar de bruuske hardline-partij van Geert Wilders, terwijl ze de afgelopen jaren beter in zelfreflectie en introspectie hadden kunnen investeren. De komende verkiezingen gaan namelijk grotendeels al helemaal niet meer over de partijstandpunten of de volkse communicatievorm van Wilders en zijn PVV, maar het wordt een referendum over wat door moet gaan voor wie de belangen van het ‘gewone’ volk daadwerkelijk behartigt in Den Haag. De sociale en maatschappelijke cohesie met de politieke bestuurderspartijen is losgezongen, en de blaam hiervoor treft enkel en alleen de traditionele gezaghebbers.

Echter geeft de gevestigde orde nog steeds liever de schuld aan alles en iedereen behalve zichzelf, en dat gaat nog veel erger worden. Sleutelwoorden zijn racisme, islamofobie, seksisme, fatsoen, respect, populisme, Europa-haat, fake news en het feit dat iedereen die PVV stemt een domme Tokkie is. Het bizarre is dat vooral de PvdA juist een kandidaat-partijleider had die de realiteit van de zorgen onder het volk begreep en wilde aankaarten, en zo het klassieke socialisme opnieuw leven wilde inblazen. Deze man, Jacques Monasch, is zeer vocaal over het falen van de EU in zijn huidige vorm, de zorgen over de salafistische stromingen in onze maatschappij, het neo-liberalisme dat als een gezwel zijn partij en haar principes heeft uitgerot en de gigantische lobby binnen de politiek waardoor Tweede Kamerleden en Europolitici spreekbuizen zijn van Bayer, BlackRock en BB&T. En wat deden ze er mee? Ze staken hem een mes in de rug via hun media-outlet ‘Pauw’, om vervolgens door te gaan met het uithollen van hun sociaal-liberale principes.

Wat hedendaags doorgaat voor ‘liberaal’ binnen gevestigde kringen is geen schim meer van wat klassiek liberalisme ooit betekende. Rechten voor elk individu, gelijkheid tussen man en vrouw, vrijheid van meningsuiting in al haar vormen en het nastreven van seculariteit om al deze kernwaarden te borgen. De voorheen grootse links/liberaal georiënteerde stroming die regressieve, dogmatische ideologieën verwierp en een directe binding had met de werkende klasse die het land draaiende hield, is nu in zijn geheel weg. De PvdA is genivelleerd en de SP krijgt geen noemenswaardige voet meer aan de bodem. De sociale partijen zijn, in ieder geval de afgelopen decennia, niet meer waar je het moet zoeken als het om links-economisch beleid, individualistisch vrijdenken of het verbeteren van de welstand van de lagere en middenstandsklasses gaat. Wat heden ten dage voor ‘sociaal’ door moet gaan is het faciliteren van de hardst schreeuwende minderheidsgroeperingen zoals de anti Zwarte Pieten-beweging, het knuffelen van criminele Marokkaanse jeugd en het pamperen van hordes ‘vluchtelingen’ (zelfs nu blijkt dat er geen enkele deugdelijke check is of ze daadwerkelijk gevlucht zijn) door ze te voorzien van banen, bijstand en volledig ingerichte huizen. De gewone man, die al bijna tien jaar in verborgen armoede leeft en ook steeds grotere behoefte aan deze primaire zaken heeft, moest dit al die tijd stil aanzien in de angst om bij het minste of geringste protest als xenofoob, seksist of racist weggezet te worden.

De overheid, vooral in het linkse deel van het politieke spectrum, is het contact met de doorsnee burger compleet verloren. En dat is ironisch, gezien deze mensen juist de kern en het levenswater waren van hun beweging. De elektricien die de bedrading aanlegt in Ter Apel, de lasser die metaal bewerkt in Arnhem, de man die met reumatische handen een moersleutel hanteert in een garage in Vleuten, de vele mensen met vuil onder de nagels en blauwe boorden; dat zijn niet meer de mensen die vertrouwen hebben in de hedendaagse politiek om alle voornoemde redenen. Want die is verworden tot een debatcircus over bijvoorbeeld genderneutrale toiletten, vermeend wit privilege en het commercialiseren van iets dat principieel gezien helemaal geen commercieel product behoort te zijn; de zorg. Daarbij staan politici als eerste vooraan met een wappervinger als Sylvana Simons beledigd wordt nadat ze iedere blanke man voor racist uitmaakt, maar zijn absent bij de talloze van de Blijf van mijn Lijf-huizen waar moslima’s de bulk van de bevolking vormen vanwege het fysieke en mentale geweld dat genormaliseerd is in delen van de bijbehorende cultuur. Ze vallen over etnische profilering, terwijl iedereen met de poten in de klei weet en ervaart wat de demografische entiteit is van de gemiddelde crimineel.

De zelfvoldane politieke correctheid en morele superioriteit ondermijnen het rechtvaardigheidsgevoel van de man op de straat en dat bereikt binnenkort een climax. Waar rechtse en conservatieve partijen altijd iets eerlijker zijn geweest over hun intenties en principes (je weet immers wat je kunt verwachten van neo-liberalen), is er in Nederland geen progressieve arbeidersbeweging meer te vinden die aansluiting vindt bij het gevoel van identiteit en de praktische oplossingen die inmiddels noodzaak zijn voor Jan met de Pet. Het verweer “Maar de PVV heeft ook geen oplossingen!” is het schoolpleinniveau waar men in Den Haag op is beland. Dat Wilders geen antwoorden heeft zal wellicht zo zijn, maar is inmiddels totaal irrelevant voor de kiezer. Het wrange is nu dat de ooit zo machtige linkse kaste het had kunnen voorkomen. De leden hadden de elitaire bestuurdersbubbel leeg moeten laten lopen en de FNV/PvdA/ambtelijke baantjescarousel hardhandig moeten slopen, zodat er weer binding zou kunnen komen met de arbeidersklasse en de middenstand. Maar ze hebben hen verketterd, hun zorgen behandeld als luxe-problematiek en elke vorm van kritiek op hun politiek correcte nonsens met onuitstaanbare arrogantie en het aanpraten van schuld,- en schaamtegevoel in de hoek getrapt. Hun achterban heeft er schoon genoeg van, en zoekt nu hun heil elders. Niet meer buigen, maar barsten.

Daarom gaat de PVV fors winnen, met alle gevolgen van dien. Dit bedje heeft men zelf gespreid. En nu gaan we er godverdomme allemaal maar in liggen ook.

Auteur: Svennusmax

Ongecontroleerd, ongenuanceerd, ongeïnteresseerd, onomwonden, onnodig grof, onzinnig, ongeliefd, ongevoelig, onuitstaanbaar, ongefundeerd en onnavolgbaar. Twittert onder de naam @SvensTweet

0 gedachten aan “Waarom de PVV de verkiezingen gaat winnen”

 1. En toch is de PVV, met al zijn tekortkomingen, voor mij een best wel comfortabel bedje.

 2. Leuk bedacht, maar ze (lees Wilders) gaan de verkiezingen niet winnen. NB De PVV een comfortabel bedje? Veel succes, maar ze zijn niet in jouw bedje geïnteresseerd.

 3. zorg voor zelfverdediging (niet voor eigenrichting) koop een kruisboog met 150 lbs spankracht en verdedig uw huis en haard tijden de aanstaande burgeroorlog als de islam ons erger straft als parijs brussel en madrid en londen en 9/11 de 5e colonne is voor 66 % voorgeprogrammeerd die stelt de koran boven de democratische wet. die ten behoeve van de islam opgerekt wordt, onze politie is capabel en betrouwbaar maar onvoldoende toegerust tegen iets echt groots te weinig training en pover materiaal het leger is bijna opgeheven , arme burger toch

 4. Met een beetje mazzel halen de 4 linkse partijen 50 zetels, tijd om het linkse nepotisme en cliëntelisme een halt toe te roepen en de onevenredige vertegenwoordiging van pvda, gl en d66 strebertjes in de mooie baantjes carrousel te niet te doen.
  Eerlijkheidshalve moet ik voor de SP een uitzondering maken, die vallen niet zoveel te verwijten..
  Heerlijk, geen pvda burgenmeestertjes meer in Amsterdam en Rotterdam, weg met die politieke inteelt, die daar veel te lang de lakens heeft uitgedeeld.
  Tientallen jaren hebben ze maatschappij vergiftigd, het kan alleen maar beter worden.

 5. Dit gaat gelukkig nergens heen. Wat een slap gelul. Dood, dat is enige wat men snapt.

 6. 1945 VS is met Sovjet unie de overwinnaar daarna begint de VS de EEG landen leeg te eten voor hun eigen gewin.
  EEG landen gebruiken het nieuw ontstaande blok Oostblok te gebruiken als economische motor voor hun gewin.
  Dat was mogelijk doordat de Sovjets vele grondstoffen bijna gratis leverden aan het Oostblok.
  1991 valt het Sovjet blok uit elkaar en lijft zo snel als mogelijk hen in en uiteindelijk ontstaat de EU.
  1991 tot 1999 gebruikt de EEG en VS Rusland als voeding voor hun belangen door veel kapitaal en grondstoffen te onttrekken aan Rusland zonder enige betaling die er tegenover staat.
  1999 komt Putin aan de macht in Rusland en stopt per direct deze handelswijze van het Westen.
  Inmiddels is de afbraak van sociale verworvenheden aangevangen in de EEG landen mede omdat concurrentie met het communisme verdwenen is en is er geen behoefte meer om aan te tonen dat het kapitalisme voor de volkeren een betere bestuursvorm is als het socialisme en communisme.
  Wat Putin en consorten uitvoerde heeft als gevolg de bankencrisis in de VS 2008 en de zware economische crisis in de EU landen 2008 omdat men doorging met kapitaal verkwanselen ondanks dat de voeding van kapitaal opgedroogd was.
  2012 begint er een handelsoorlog met Rusland en door ontwikkelingen Syrië en Oekraïne begint er ook een sanctiebeleid te komen om Rusland economisch te isoleren en zo op de knieën te krijgen.
  Helaas voor VS/EU pakt deze geheel verkeerd uit voor VS/EU omdat Rusland en China een economisch maar strategisch verband vormen.
  Rusland is nu niet alleen economisch maar ook militair veel sterker als VS/EU wat gaat betekenen dat ook oorlog met Rusland voeren om hen op deze wijze op de knieën te krijgen volledig onmogelijk is geworden.
  Het financieel systeem van het westen is failliet dat geeft als resultaat nu dat de zo gewenste oorlog met Rusland onmogelijk is wij zelf het zullen moeten oplossen middels geldherziening enz.
  Dat geeft een crisis veel groter als welke ook en wie zijn daar altijd de dupe van het VOLK.
  En dat zien wij allen zich heden voltrekken.
  De economische macht zal hoe dan ook naar het oosten opschuiven.
  Het gevolg daarvan is dat de VS tracht, en het lukt met alle medewerking Politiek, om in de EU chaos te creëren waarna de VS de EU geheel leeg eet en mogelijk in de nabije toekomst zich bij Rusland China aansluit Plan Trump.
  Er is voor de VS alleen iets vervelend aan de hand nl. dat Europa, Rusland, en China over land handel is te drijven op grote schaal waardoor de machtige marine VS buitenspel word gezet
  Hoe het zich gaat ontwikkelen ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *