Sylvana bedankt!

 

Zoals trouwe lezers van Batavirus wel weten hebben we al eerder aandacht besteed aan Sylvana Simons. Gezien de laatste ontwikkelingen voelen we ons echter genoodzaakt tot een diep mea culpa, we trekken in ieder geval de belediging Windvana in voor deze zwarte parel. Ondanks ons scherp journalistiek instinct voor beerputten en alles wat nog meer stinkt erkennen we dat deze prachtige vrouw ook ons heeft weten te misleiden. Sylvana wist een prachtige façade op te bouwen met haar steeds wisselende haardracht, haar intellectuele bril met bewust gekozen zwart montuur en haar nimmer aflatende beledigingen richting ons racisten. Gelukkig zal ze binnenkort weer regelmatig te bewonderen zijn bij DWDD om daarna onder vier ogen de uitzending te evalueren met Matthijs. En geloof ons, dat wordt genieten voor Sylvana, want ook Matthijs is er met open ogen ingetrapt. Haar hele carrière van vj, danseres tot co-host heeft Sylvana ons misleid, alles leek een mislukking maar had een doel.

U zult nu denken ‘Wat is er aan de hand?’ Wel, Sylvana heeft zich opgeworpen als de Redder des Vaderlands. Als een echte Mata Hari, ze mag nu dus ook een rode pruik dragen, is ze geïnfiltreerd in de fractiekamers van DENK. DENK, de lange bruine arm van Erdogan die een plaatsje in ons parlement wilde bemachtigen. Afgelopen week nam Kuzu, let op die prachtige oerhollandse naam, een voorschotje door het huidige rariteitenkabinet in het Arabisch toe te spreken. En de enige die dit allemaal goed doorzag en ook nog handelend optrad was Sylvana. Ja, Sylvana had wel goed nageDENKt. Vlak voor de deadline heeft zelfs een stromannetje haar nieuwe partij geregistreerd, Artikel 1. Gezien de naam zal Sylvana ons nu nooit meer racisten noemen, wees gerust mensen, dat was slechts een afleidingsmanoeuvre. En met behulp van haar journalistieke vrienden Hassan Bahara en Nadia Ezzeroli van politiek pulpblad de Volkskrant werd op 24 december 2016 om 1.32 uur wereldgeschiedenis geschreven. Sylvana heeft de heren van DENK verlaten op een wijze waar Mata Hari nog een puntje aan kan zuigen, zeg maar met dank aan alle vrouwelijke eigenschappen die ze bezit optimaal ingezet. Zonder enige schaamte heeft ze gebruik gemaakt van haar uitdagend lichaam door sexy gekleed te verschijnen in de media en met inzet van haar meesteresselijke manipulatieve vermogens. Nieuwe politiek ten voeten uit. DENK heeft de kerstdagen, sorry feest der vrede dagen, om hun tegenzet te overdenken. En Sylvana beheerst drie dagen het nieuws. Het is haar gegund. Ze heeft ons weer een stukje vertrouwen teruggegeven. Het kan leuk worden in maart met de Rolodexverkiezingen. Namens Batavirus, Sylvana BEDANKT!

Auteur: Watapatja

Out of the box omdenker die graag zijn mening ventileert over allerlei onderwerpen met zwaartepunt sociale zekerheid, onderwijs en arbeidsmarkt. Motto; verbaas en verwonder, immers niets is wat het lijkt! Twittert onder de naam @Watapatjee

0 gedachten aan “Sylvana bedankt!”

  1. Ik moet tot mijn grote verbazing bekennen dat ik versteld sta van de acteer talenten van Onze Sylvana. Ik dacht namelijk ècht dat deze Power-vrouw over was gegaan tot het fascisme. Het leek er allemaal wel op. Sylvana poserend tussen twee Grijze Wolven en de ‘Denk’ standpunten heftig verdedigend. Nu weten we beter, Arkazan wilde een stukje land veroveren in Zuid Amerika en ging met haar uit eten of koffiedrinken, een auto toe voor Sylvana. Het mocht allemaal niet baten voor het fascisten-tuig van ‘Denk’ het was allemaal tevergeefs. Het is een mooie kerst geworden en ik ken meerdere mensen die Sylvana tot kotsens beu waren, ook zij zijn nu van mening dat het heel handig gespeeld was. Binnenkort wordt duidelijk hoe de bevelsstructuur vanuit Ankara naar de fractie van ‘Denk’ loopt. Maar ik dacht toch echt dat Sylvana over was gegaan tot the Dark Side!

  2. Waarom hebben mensen met een donkere huidskleur toch een monopolie op discriminatie.
    Het interesseert me geen zak of je groen , geel of oranje ziet.
    Zolang het moderne westen zich maar druk maakt over dit soort nonsense komt het met de rest van de wereld wel goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *