Voetveeg: Het 2e Brevet van Onvermogen

Gisteravond heeft het Lodewijk Asscher, de kroonprins die binnenkort het licht uitdoet bij de PvdA, behaagd om in Nieuwsuur een pleidooi te houden voor het vervolgen van mensen die in zijn ogen te ver gingen in het uiten van hun ongenoegen over Sylvana Simons op de diverse social media. De beroepshypocriet gaf hiermee een compleet Brevet van Onvermogen af. ’s Middags stemmen voor de eventuele uitlevering van Ebru Umar aan Turkije, indien de rechterlijke macht tot dat besluit zou mogen komen. Tenenkrommend, maar blijkbaar heeft Ebru zich teveel een echte Nederlander getoond en is ze toegevoegd aan de Orde van de Kaaskoppen. Kaaskoppen die zich niet meer mogen uiten, de Vrijheid van Meningsuiting is zo langzamerhand een voorrecht geworden voor niet-blanke Nederlanders. En hier kunnen inmiddels heel wat blanke Nederlanders over meepraten; zij kregen de hermandad immers op bezoek vanwege hun tweets of Facebookuitingen. Onze hypocriet hebben we echter nog nooit kunnen betrappen op enige actie indien niet-blanke Nederlanders gebruik maken van hun Vrijheid van Meningsuiting en de meest verwerpelijke teksten inclusief doodsverwensingen (overigens wel strafbaar) op de social media gooien.

Beste Lodewijk, ons land heeft behoefte aan sterke leiders die uitblinken in consistent zijn en bereid zijn om onze landgenoten te steunen. Consistent in het aanpakken van werkelijk strafbare feiten zonder aanzien des huidskleur. Om u enigszins op weg te helpen volgt hier de internationaal erkende definitie van racisme.

Oxford English Dictionary: racisme is gebaseerd op de “mening of de ideologie dat leden van een ras bepaalde eigenschappen of kwaliteiten bezitten die specifiek zijn voor dat ras, in het bijzonder om het als beter of slechter van een ander ras te onderscheiden”.

U leest het goed, racisme werkt twee kanten op. Nu acht ik u in staat om onderscheid te gaan maken tussen negatief racisme, zeg maar een ras dat een ander ras als ‘slechter’ beschouwt en positief racisme, een ras dat een ander ras als ‘beter’ beschouwt. Het zou een verrijking van onze taal zijn, echter totaal onzinnig zoals de politiek al ooit positieve discriminatie invoerde. Een medaille heeft namelijk twee kanten. En onze grondwet schrijft voor dat we geen onderscheid maken op o.a. ras. Maar dit zal voor u te moeilijk zijn, vandaar het geitenvetlederen Brevet van Onvermogen in de laagste rang van de laagste Orde van de Bataviristen. Overigens succes gewenst met het vinden van het lichtknopje, het is echt tijd dat u de politiek verlaat met medeneming van uw trawanten van de PvdA.


Meer artikelen in deze categorie:
[catlist categorypage=”yes”]


Auteur: Watapatja

Out of the box omdenker die graag zijn mening ventileert over allerlei onderwerpen met zwaartepunt sociale zekerheid, onderwijs en arbeidsmarkt. Motto; verbaas en verwonder, immers niets is wat het lijkt! Twittert onder de naam @Watapatjee

Eén gedachte over “Voetveeg: Het 2e Brevet van Onvermogen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *