De Smaak Van Verbraak #36

De Smaak van Verbraak

Het is weer een prachtige vrijdagmiddag zo vlak voor de kerst, de zon schijnt en alles straalt. De Smaak van Verbraak zal dat gevoel alleen maar versterken!

Nog maar één week tot kerst en dan gaan we natuurlijk volledig uitpakken maar vandaag nog even de knip op de beurs. We gaan deze zonnige decemberdag een zomers edoch simpel tintje geven.

Dus daar gaan we weer, vergeet de wekelijkse beslommeringen, vergeet alle ophef, de politieke malheur en geniet!

Vanavond gaan we een heerlijke traditionele Spaanse tortilla bakken, een heerlijke hartige koek van ei en aardappeltjes.

Hieronder ziet u één voorbeeld video maar onder de video volgen enkele extra tips om het werkelijk onvergetelijk te maken.

Ingrediënten voor 4 personen en extra speciale geheimen van Verbraak:

Spaanse tortilla:

● Halve liter olijfolie
● 1 grote ui
● 3 aardappelen (Charlotte)
● 6 eieren
● Zee zout
● Peper

Dit is de basis variant maar die kun je altijd nog uitbreiden door bijvoorbeeld apart chorizo, paprika of wat je ook maar lekker vind te bakken. Voeg dit na het bakken dan toe aan de kom voordat de eieren erbij gaan en je hebt een luxe en nog stevigere tortilla. Het is dan misschien wel verstandig om 1 of 2 eieren meer toe te voegen. Kijk gewoon even of alles onder staat dan komt het helemaal goed.

En dan kunnen we weer aanvallen, 25 minuten werk en voor nog geen 2 euro staat deze basis tortilla op den tafel. Flesje Rioja erbij en genieten. Klaar voor het weekend.

Viva la vida!

Auteur: Verbraak

Auteuriteit. Twittert onder de naam @Verbraak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.