De Smaak Van Verbraak #72

De Smaak van Verbraak

Vrijdagmiddag, het weekend staat weer keihard aan de deur te bonzen dus gooi die deur maar rap open en storm met Verbraak de keuken in en laat het genieten maar beginnen!

Deze week was de week van het vernederende verlies van het Nederlandse elftal in Parijs. Het was een enorme deceptie en afgang voor het in het verleden zo glorieuze Oranje dat op de laatste 2 WK’s telkens tot de mondiale top 3 behoorde en nu lijkt het WK in Rusland verder weg dan ooit. Alleen een miraculeuze ontsnapping kan ons nog redden.

Deze afgang was overigens nog niet erg genoeg, het werd nog erger toen we ruggengraatloze Rutte bij de 3-0 hardop lachend de hand van Macron zagen schudden. Werkelijk absurd want je hoeft natuurlijk niet onsportief te reageren maar dit is compleet doorgeslagen de andere kant op, Rutte zat daar duidelijk niet voor het voetbal of om Oranje te ondersteunen. Nee onze minister president zat daar om een wit voetje te halen bij de nieuwe Franse minister president.

Ik walg van dit soort slappe vaatdoeken, ik walg er met mijn hele lichaam en geest van dat zo’n man ons in het buitenland vertegenwoordigd en daarom gaan we vanavond nog een ultieme poging doen om van onze minister president een echte kerel te maken ipv. de weglachende miezerige manager die hij nu is.

Dus daar gaan we weer, vergeet de wekelijkse beslommeringen, vergeet alle ophef, de politieke malheur en geniet!

Vanavond dus voer waar je een echte man van wordt, vanavond vallen we aan op rauw vlees, vanavond Steak Tartaar!

Hieronder ziet u een kort instructiefilmpje maar onder de video volgen enkele extra tips om het werkelijk onvergetelijk te maken.

Ingrediënten voor 4 personen en extra speciale geheimen van Verbraak:

Steak Tartaar:

● 350 gram ossenhaas
● 1 eetlepel ui
● 1 eetlepel kappertjes
● 1 eetlepel augurkjes
● 1 eetlepel peterselie
● 4 eieren
● 1 eetlepel Dijon mosterd
● 2 theelepels ketchup
● 6 druppels tabasco
● 1 theelepel worcestersaus
● Olijfolie
● Peper
● Zout

Laat de toast weg en bak er maar een flinke emmer friet bij, uiteraard gebakken in Ossewit voor extra echte mannelijke smaak.

Emmer bier erbij en dan nu rauw erin duiken, aanvallen want Tartaar kweekt borsthaar!

Auteur: Verbraak

Auteuriteit. Twittert onder de naam @Verbraak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.