Keizer Soros: Verdeel en Heers

Soros

Wie de geschiedenis niet kent, kan niet anticiperen op de toekomst. Het klinkt cliché, maar ‘de politiek’ is dan ook niets anders dan één grote platitude waar men gebruik maakt van beproefde en bewezen instrumenten om de status quo te handhaven en om persoonlijke verantwoordelijkheid te vermijden. Eén van die tactieken is Divide et Impera. Philippus de Tweede van Macedonië (382 v.Chr.-336 v.Chr.) is de eerste gedocumenteerde staatsman die deze machtsstrategie met groot succes implementeerde en het wordt sindsdien veelvuldig toegepast in zowel bedrijfsleven als politiek. De formule is heel simpel; steun in een conflict beide partijen, liefst met geld. Zo richten de boze ogen zich nooit op de machthebbers, maar enkel op elkaar en op het geschil dat men heeft. Als men met elkaar staat te vechten kun je namelijk rustig het huis leegroven.

Afgelopen dagen waren dan ook een feest van herkenning toen het bankboekje met Soros-subsidies inzichtelijk werd gemaakt, waardoor de Verdeel en Heers-strategie voor een ieder die het maar zien wil werd geopenbaard. Het was natuurlijk al evident dat leiders zoals Poetin en Erdoğan dit instrument reeds jaren toepassen op hun binnenlandse en buitenlandse beleid, maar zelden zagen we een zakelijke moloch zo kristalhelder door de mand vallen. Voorbeeldjes: Poetin steunt met subsidiegelden niet alleen de anti-homolobby en religieuze gemeenschappen in Rusland, maar geeft ook geld aan homo-emancipatieclubs. Net iets minder aan die laatste natuurlijk, want de strijd moet wel ongelijk blijven. Zo hou je het plebs te druk met hun gekibbel, en die gratis centjes zijn best lekker voor degenen die het voortouw genomen hebben bij al die partijen. Zo ook in Oekraïne: Rusland steunt met geld en middelen de rebellen aldaar, maar leende de failliete Oekraïense overheid in 2015 en passant nog even 3 miljard dollar. Grote bek? Kraan dicht. Over Erdoğan hoef ik hopelijk nu niets meer uit te leggen; indien u de puzzelstukjes na de afgelopen hectische maanden in Turkije nog niet zelf kunt plaatsen, hoeft u ook niet door te lezen.

Want nu hebben we keihard bewijs dat big company en (geo)politiek tot aan de schaamstreek met elkaar verweven zijn, dankzij het debiteurenboekje van George Soros, aka György Schwartz. Geen verrassing natuurlijk, maar het zet de boel in perspectief. Even over György zelf; hij is een boef van de buitencategorie. Zittend op een berg van 22 miljard dollar gestolen geld via hedgefunds en malafide speculatie waar hij eigenhandig de uitkomsten van manipuleerde, heeft hij baat bij ontwrichting van culturen en economieën. Daar valt namelijk verschrikkelijk veel geld mee te verdienen, als je op voorhand weet wanneer je moet kopen of verkopen. Zo is hij sponsor van de racistische en terroristische Amerikaanse haatgroepering Black Lives Matter (meer dan 33 miljoen dollar), waarvan een van de leiders zelfs in een huis van een bestuurslid van één van Soros zijn investeringsbedrijven woont. Jullie weten wel; BLM zijn de mensen die blanken aanvallen en agenten doodschieten omdat ze tegen racisme en moord zijn. Maar het Oklahoma Police Pension Fund heeft weer voor 1,9 miljard dollar in het White Elm Capital hedge fund zitten. Nul keer raden van wie dat hedgefund is…

Er zijn nog talloze andere voorbeelden die de strategie staven, maar laten we eerst eens kijken naar hoe de tentakels van de vleesgeworden Mammon ons kleine polderlandje verzieken. We weten inmiddels dat Soros diverse pro-islamitische en pro-immigratie projecten steunt met een smak geld, met als doel de import van barbarij te katapulteren. En aan de andere kant monitort opa Schwartz ook de ruim 600.000 PVV stemmers, alsook alle andere ‘nationalistische’ stemmers. Nog meer voorbeelden? Prima. Soros bemoeit zich eigenhandig met de koers van de EU en inventariseerde goedgezinde parlementariërs voor zijn geopolitieke lobby, sponsorde gigantische bedragen voor het ‘Ja-kamp’ in het Oekraïne referendum om Poetin te provoceren, betaalde ‘onafhankelijke’ meetinstrumenten als Kieskompas en Stemwijzer om uw stemgedrag te beïnvloeden en heeft als doelstelling uitgesproken om hordes Somaliërs naar Europa te loodsen (cultureel, demografisch en arbeidsmarkttechnisch het meest kansloze onder alle immigranten). En dat alles terwijl zoonlief lekker met Barack Obama kwebbelt over alledaagse zaken en onder de tafel bedrijfsorders aanreikt.

Soros is uitgesproken anti-globalisering. Immers, een uniforme wereldmarkt brengt stabiliteit met zich mee. En laat daar nou nét geen verdienmodel voor hem in zitten. Dus doet hij waar hij het beste in is; onderstroomgroeperingen radicaliseren door ze te valideren met geld en middelen, bedrijven als Monsanto monopoliseren en politici omkopen. En maak u geen illusie, dat zijn heus niet alleen Oost Europese bestuurders. Ze zitten in de Tweede Kamer, het Europees Parlement, het Witte Huis en de Verenigde Naties. U hoeft het niet te geloven als u dat niet wil. U mag dan rustig verder slapen en denken dat al die sores u toch niet raakt, dromend van een tijdperk dat niet Het Grote Geld regeerde maar uw democratisch gekozen leiders uw belangen behartigden. In dat geval wensen we u een goede nacht. Want u kunt niet anticiperen op de toekomst als u de geschiedenis niet kent. Of ontkent.

Auteur: Svennusmax

Ongecontroleerd, ongenuanceerd, ongeïnteresseerd, onomwonden, onnodig grof, onzinnig, ongeliefd, ongevoelig, onuitstaanbaar, ongefundeerd en onnavolgbaar. Twittert onder de naam @SvensTweet

0 gedachten aan “Keizer Soros: Verdeel en Heers”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *