Communicatiestrategie is moord!

Gisteren lekte iets uit, iets uit de baarmoeder van het kabinet dat eigenlijk getest had moeten worden. Maar net zoals directe democratie nog niet voor iedereen beschikbaar is, is die test dat ook niet.

Toen wij met het Verdrag van Lissabon de mogelijkheid tot een Downie-test, te weten het referendum waar we ons uit konden spreken voor of tegen meer politieke integratie van de EU, kregen, hebben de spin-artsen van de regering het onderzoeksresultaat achteloos in de prullenbak gegooid en het probleemkind alsnog het levenslicht laten zien.

En nu is er wéér zo’n kindje geboren, een kindje met een extra chromosoom. We noemen haar “samenwerkingsverdrag” Oekraïne. Wie O wie wil zich hiermee associëren? De OVSE, COC, NAVO en méér! Een fraaie strategie die het kabinet heeft uitgestippeld, waarbij zij “onafhankelijke” organisaties in kaart heeft gebracht die op de hand zullen zijn van een stem vóór het associatieverdrag. Niets nieuws onder de zon.

RTL Nieuws dook in dit donkerrood ondergedompelde bloederige slipje, soppend ging het rond en rond en eindelijk uitgelekt droop de ironie er dik van af.

Strategie

Daar zit je dan met je vieze luierbroekjes, om over de oplopende zorgkosten nog maar niet te reppen. En zo zal ook dit associatieverdrag via de communicatiestrategie hooggehouden worden door de Haagse regenten. Hooggehouden gelijk een baltoverende magiër.

Voordat je het weet worden we geregeerd door allemaal vrolijke mongooltjes op fietsjes met berenspiegeltjes, die ook op de midlife-crisisbrommer van Wim van de Camp niet zouden misstaan.

Bevuil je eigen broekje niet, stem tegen!


Meer artikelen in deze categorie:
[catlist categorypage=”yes”]


Auteur: Verbraak

Auteuriteit. Twittert onder de naam @Verbraak

3 gedachten aan “Communicatiestrategie is moord!”

  1. Het interesseert me werkelijk geen hol die hele EU, maar puur om Verbraak te dissen ga ik samen met heel Vinkenslag lekker vóór het verdrag stemmen. #yolo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *