[Prisma Podcast: Deel 28] Over een lavendelmisstap, het fileren van een Borstlap en de medicijnkosten-natrap

Er ging even een weekje overheen, maar eindelijk zijn we bekomen van de verbazing over de adviezen van commissie Borstlap voor het volgende kabinet aangaande de arbeidsmarkt. Zelden hebben we zulke opzichtelijke onkunde gezien, dus gingen de gedachten ook direct uit naar kwade wil. In deze aflevering fileren we niet alleen de voorstellen, maar leggen we ook uit waar het vandaan komt, wie hier baat bij hebben en waarschuwen we voor de uitvoering.

En u raadt het al; de overheid zelf en haar portemonnee zouden bij het aannemen van dit soort adviezen flink groeien, ten koste van eigenlijk ieder ander. Maar als je denkt dat stemmen op oppositiepartijen dan een betere keuze is, mag je je afvragen of de voorlieden van deze partijen zelf wel alles op een rijtje hebben. Ik bedoel; wij houden ook wel van een drankje, maar niet van racisme. Dit alles en nog veel meer bespreken we tot in detail in onze eigenzinnige internetradio die je via een diversiteit aan kanalen tot je kunt nemen in deel 28 van onze podcast!

We werken met onze vertrouwde kernwaarden: zonder adverteerders, zonder externe funding, zonder bemoeienis, zonder last en ruggespraak, zonder redactie maar mét een enorme lading rauw plezier en soms bijtende humor. En wij hopen dat jullie dat ook weer hebben!

Auteur: Svennusmax

Ongecontroleerd, ongenuanceerd, ongeïnteresseerd, onomwonden, onnodig grof, onzinnig, ongeliefd, ongevoelig, onuitstaanbaar, ongefundeerd en onnavolgbaar. Twittert onder de naam @SvensTweet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *