De Smaak Van Verbraak #8

De Smaak van Verbraak

Een weekje moslim zijn gaat je niet in de koude djellaba zitten, iedere dag 5 keer naar het oosten en geen alcohol, nee dat had ik toch verkeerd ingeschat. Vandaar dat ik vanaf vandaag mijzelf ex-moslim verklaar!

Geen zingeving van boven af meer maar gelukkig is er altijd zingeving van binnen in. De smaakpapillen verwennen en gewoon genieten van ieder moment.

Dus daar gaan we weer, vergeet de wekelijkse beslommeringen, vergeet alle ophef, de politieke malheur en geniet!

Vandaag verwelkomen we de lente echt met een hele simpele frisse pasta salade.

Hieronder ziet u één kort instructiefilmpje, maar onder de video’s volgen enkele extra tips om het werkelijk onvergetelijk te maken.

Ingrediënten voor 4 personen en extra speciale geheimen van Verbraak:

Caprese pasta salade:

  • 400 gram Orecchiette pasta, na het koken afkoelen in koud water.
  • 250 gram cherrie tomaatjes
  • Extra 100 gram semi zongedroogde tomaten
  • Flinke bos verse basilicum
  • 300 gram buffelmozzarella
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 1 teentje geraspte knoflook, geen halve zoals mevrouw Vitale beweerd.
  • Goede extra vergine olijfolie
  • Zout
  • Peper

Meng alles goed door elkaar en laat het minstens een uur in de koelkast staan, al komen de smaken van de lente de volgende dag pas echt helemaal tot zijn recht.

Dus jaag de buurman die met zijn hogedrukreiniger iedereen terroriseert de wijk uit en ga languit ontspannen liggen in uw tuin of op het balkon.

En dan plop één fles rosé d’Anjou erbij, wat zeg ik? Gewoon twee of drie flessen erbij en laat een onbezorgde goddeloze lente beginnen!


Meer artikelen in deze categorie:
[catlist categorypage=”yes”]


Auteur: Verbraak

Auteuriteit. Twittert onder de naam @Verbraak

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *