Is de Nederlandse staat in oorlog met zijn eigen bevolking?

Er is iets gaande in het mooie Nederland. Achter de façade die democratie heet worden er schimmige spelletjes gespeeld. Spelletjes die het daglicht niet kunnen verdragen, maar als je goed zoekt kun je ze ontdekken. Echter, bijna niemand zoekt, de meerderheid gaat mee in de beeldvorming van de NPO die alleen de excessieve gevolgen laat zien. Wat vooraf ging aan die excessen zie je zelden, of nee, eigenlijk nooit.

Tuig in Geldermalsen bestormde het gemeentehuis, tuig inderdaad, maar er stonden 2000 andere mensen buiten. Buitengesloten mensen die zich afvroegen waarom in een kleine gemeente (11.000 inwoners) ineens 1.500 asielzoekers opgevangen moesten worden. Niemand maakt mij wijs dat die 2.000 mensen allemaal tuig zijn. Het zijn mensen met oprechte en legitieme zorgen, bijvoorbeeld omtrent de verkoopbaarheid van hun woning of de leefbaarheid van hun wijk. En mensen die 1.500 gewoon een te grote impact op hun hechte gemeenschap vinden. Mensen met valide twijfels, zeker als je in acht neem dat de gemeente Geldermalsen zelf contact zocht met het COA om een mega-AZC te verwezenlijken.

Namen ze contact op met het COA omdat de afschrijving op het bedrijventerrein zo enorm was dat ze bang waren een Artikel 12 gemeente te worden? De mensen met bedrijven en loodsen op het bedrijventerrein is niks gevraagd, zij waren overgeleverd aan de gemeenteraad die nog niet zolang geleden aangaf dat er geen AZC zou komen.

Nou ineens moest dat AZC er dus opeens wél komen en dat bracht uiteraard wat teweeg. Overal spandoeken en discussie binnen de hechte gemeenschap, familie- en koffietafelgesprekken, noem maar op. Bij de raadsvergadering waren slechts 200 mensen welkom en dat terwijl er al ZESTIG insprekers waren! De rest van het dorp kon dus de pot op en nog erger: ze wilden een scherm in het centrum om de vergadering te volgen maar dat mocht dus niet. Zelfs eens scherm op privé-terrein probeerde men te verhinderen.

Omroep Gelderland en de NPO wilden de vergadering uitzenden maar dat mocht ook niet, de NOS mocht geen kabels trekken vanwege het “beveiligingsplan”. Er was geen enkel plan, een dame die niks met de rellen te maken had werd door de ME het ziekenhuis ingeslagen en moet wellicht haar hele leven de gevolgen dragen van deze avond.

En dan was er nog de “Snellepijntactiek”. Dit is een tactiek die overal en steeds maar weer gebruikt wordt en is volstrekt niets nieuws onder de zon. COA, gemeenten en overheid zijn overal op de hoogte van waar ze een AZC willen hebben. Waar een AZC komt zwijgen de regenten tot een paar dagen voor het besluit zodat we er niets tegenin kunnen brengen en er niets meer tegen kunnen doen. De regenten weten wel wat goed voor u is!

En dat, dat is een oorlogsverklaring tegen de burger van Nederland.

Update:

Beelden van hoe de ME insloeg op een nietsvermoedende vrouw die met het tuig niks van doen had.


Meer artikelen in deze categorie:
[catlist categorypage=”yes”]


Auteur: Verbraak

Auteuriteit. Twittert onder de naam @Verbraak

0 gedachten aan “Is de Nederlandse staat in oorlog met zijn eigen bevolking?”

 1. Nederland, land van grote daden
  Land van de VOC, waar we ons nu
  Als we politiek correct zijn
  Voor zouden moeten schamen.

  Nederland, land van waterwerken
  Land van Leeghwater en Lely
  Land van molens en van dijken
  En van meningen die niet wijken.

  Nederland, land van samen bouwen
  Waar je bijna iedereen
  Op z’n erewoord kon vertrouwen
  Ik had je graag zo willen houwen.

  Nederland, land van verschillen
  Van de multiculti brol
  Wat we eigenlijk niet willen
  Want het is hier al zo vol.

  Nederland, land van zoveel partijen
  In de Haagse slangenkuil
  Waardoor er geen regering valt te breien
  Politieke spelletjes, gemeen en vuil.

  Nederland, land van domme burgers
  Die wel op hun welvaart zijn gesteld
  Maar die door hun goedgelovigheid
  Alles slikken wat hun overheid hen vertelt.

  Nederland, land van grote namen
  Leer van je geschiedenis
  Pik niet wat ze nu in Brussel beramen
  Want dan gaat het hopeloos mis.

  Nederland, land van bange mensen
  Kom uit je zelfgekozen schulp
  We moeten nu toch wel beamen
  Veranderen kunnen we het enkel samen!!!

  Door:

  Willemientje

 2. Denk jij werkelijk dat zwaardere wapens en politie er zijn om Burgers te beschermen??? Ben je echt zo naïef? Agenten werken voor Politici die hen betalen. Zij huiveren niet burgers om te leggen als het erop aankomt. De tweede kamer boeven hebben een leger om tegen burgers te vechten, nu helemaal dat hun schandalige corruptie praktijken aan de licht komen bij burgerij.

 3. Snelle pijn taktiek. Wat is dat nou weer? Overdonderen en als een voldongen feit presenteren? Maar als je mensen pijn doet gaan ze reageren, daar is tenslotte pijn voor, om je te laten reageren. Ze zien de reactie op dit snelle pijn plan, felle heftige reacties. En dan in de snelle pijn twee fase, met veel politiegeweld onderdrukken en demoniseren/stigmatiseren ,hoe je het noemen wilt. De tijd van, we leggen op en jullie slikken het maar, is voorbij. Sommigen stikken en dan komt de overlevingsdrang , en die is nog altijd sterker dan holle praatjes van politici.

 4. Het zou me niets verbazen als dat “tuig” cointelpro (provocateurs) agenten waren. De koningskoppel politie heeft ook enkele tactieken waarover ze nooit willen praten: linkje

 5. Zo… en die Hooligans lopen gewoon door… lijkt mij poginkje doodslag.

 6. ben ik de enige die het opviel.. of heb ik het fout.. de NOS laat een geknipt filmpje zien..(zoals zovaak) 1 seconde stille menigte 2 seconden rellende burgers die hekken omver gooien,. daarna de ME die het gebouw “bewaakt” en mensen weg mept . maar dat klopt niet.. er was rustig protest.. toen kwam de ME er meppend bij/doorheen .EN DAARNA werden de hekken pas omvergegooid.. ik zie de ME als een aanzet tot de rellen , zeker ook omdat ze meer agressie opwekten dan tegen gingen
  en voor de rest wat mario8383 zegt.. het is alom bekend dat de politie undercover meeloopt met protesten. dat zodra de elite/politiek/ of politie top het genoeg vind.. krijgen de UC agenten de opdracht om dingen te slopen of aan te zetten tot rellen .. of geweld.. DAT laten ze in beeld zien ,en daarna wordt het hele zooitje weg geveegd. agenten krijgen de volgende dag een schouderklopje. > een advies tijdens een protest.. hou eenlingen in de gaten en let op de schoenen ! meestal dragen ze hun zwarte dienst schoenen. je moet ze omcirkelen en uit je demonstratie gooien. en vergeet geen foto’s te maken , dat doen ze zelf ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *