Laatste keer keer Svennusmax bij OpvliegersOp1

OpvliegersOp1 met Svennusmax en sidekick Erik de Vlieger

Voor de mensen die de laatste weken onder een steen hebben geleefd zal het als een bom binnenvallen. Maar het is echt waar! Later op deze avond, zeg maar vanaf 24.00 uur, trapt Erik de Vlieger met zijn sidekick @Svennusmax af voor de laatste uitzending van Opvliegersop1.

Een programma dat ervoor heeft gezorgd dat velen weer als in de jaren 50 gekluisterd zaten aan de radio. De echte digigenieën luisteren zelfs radio door mee te kijken via de livestream. Vanavond belooft dus een memorabel stukje radio te worden en we raden u aan dit zeker niet te missen. Het wordt overigens wel een latertje aangezien het PowNed heeft behaagd de heren een extra uurtje te gunnen. Excuses aan alle werkgevers van Nederland die dus morgen met slaperig personeel zitten opgescheept. Kleine troost, het is de laatste uitzending.

Luister hier #OpvliegersOp1 van maandag 18 januari terug

Na een indrukwekkende lijst aan gasten, waaronder Cora van Nieuwenhuizen, Jacques Monasch, Ron Meyer, Louis Bontes, Adjiedj Bakas, Ewout Klei en Pieter Omtzigt, die zich hebben onderworpen aan de geniale interviewtechnieken van Erik de Vlieger en in later stadium sidekick @Svennusmax, eindigt Opvliegersop1 met Minister Stef Blok (overigens te lui om te tweeten), u weet wel de verantwoordelijke voor onze belabberde woningmarkt. Na het doorzagen van onze Stef is er een lange lijst inbellers aangekondigd, waaronder Alexander Pechtold, Harry van Bommel, Emmy Stobbelaar (Twitterkoningin), Louis Bontes, Huibert-Jan van Roest (Langerak van Roest Advocaten), Thierry Baudet, Jan Roos, Ron Meyer en Godfrey Bloom (Brits politicus Ukip, oud europarlementariër). De vaste luisteraars van Opvliegersop1 beseffen ongetwijfeld dat dit niet zomaar een toevallige lijst met inbellers is. Mocht u het verband niet zien, lees dan het volgende stuk op GeenStijl. Het is breaking news! U hebt het trouwens goed gelezen dat zelfs mannetje Peggold nu graag zijn zegje wil doen, hoewel de gang naar een Hilversumse studio bij nacht en ontij voor hem kennelijk teveel van het goede is. Ergens tussen alle inbellers door zal Chris Aalberts zijn laatste bijdrage leveren. Wij verwachten een scherpe column die aansluit bij het breaking news. Chris zal ons weer verbazen met zijn scherpe analyse en onverwachte invalshoeken.

Aan het eind van de uitzending, zo rond de klok van drieën, zal Erik het stokje overdragen aan Prem. Wij wensen Prem veel succes en hopen dat hij in staat zal zijn een nieuwe groep luisteraars te bereiken. Wij haken voorlopig af. Wat ons rest is Erik, sidekick @Svennusmax en Chris Aalberts te danken voor vele uren luisterplezier. Uit zeer betrouwbare bron hebben we trouwens wel mogen vernemen dat dit einde niet definitief is. We’ll keep you posted!

Laatse keer Svennusmax bij OpvliegersOp1!

Wij wensen u allen veel plezier deze nacht en vergeet niet #Opvliegersop1 te gebruiken.

Riemen vast voor Opvliegers!

Overigens was twee weken geleden was al bekend dat De Vlieger een Kort Geding tegen de staat wilde beginnen.

Yama zat er bovenop


Meer artikelen in deze categorie:
[catlist categorypage=”yes”]


Auteur: Watapatja

Out of the box omdenker die graag zijn mening ventileert over allerlei onderwerpen met zwaartepunt sociale zekerheid, onderwijs en arbeidsmarkt. Motto; verbaas en verwonder, immers niets is wat het lijkt! Twittert onder de naam @Watapatjee

Eén gedachte over “Laatste keer keer Svennusmax bij OpvliegersOp1”

  1. Succes met de uitzending! Ik heb nachtdienst, dus de livestream gaat zeker aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.