Nog twee keer Svennusmax bij OpvliegersOp1

Ons aller Svennusmax krijgt op kanaal 1 van de nationale publieke radiozender nog tweemaal de gelegenheid om zijn immer realistische, scherpe en kritische geluid de ether in te slingeren in OpvliegersOp1. De inmiddels vaste sidekick van Erik de Vlieger wordt binnenkort door omroep PowNed vervangen door Prem. Ja dat leest u goed, Prem Radhakishun. Een voorheen graag geziene tafelheer aan de desk van Matthijs van Nieuwkerk mag nu zijn optreden gaan maken bij PowNed, de omroep die toch ooit was opgericht om een bom onder Hilversum te plaatsen.

Luister hier #OpvliegersOp1 van maandag 11 januari terug

Prem was voorheen een veel geziene gast aan de DWDD goedvolk tafel, alvorens hij verbannen werd van de rolodex door J.P. Geelen factfree te beschuldigen van pedofilie. Deze NPO brulaap kreeg bij DWDD ook nog volop de gelegenheid om op prime-time televisie (wanneer de kindertjes nog niet slapen) tot drie keer toe te schreeuwen dat de goedheiligman toch echt niet bestaat. Tot zover zijn volstrekt nutteloze bijdrage aan het hele zwartepieten debat.

De Vlieger sprong bij PowNed in het gat dat Echte Jannen achterliet. Vanaf de eerste uitzending was #opvliegersop1 structureel trending topic op Twitter. De uitzendingen maakten heel wat los bij de luisteraars, zowel aan de linker- als de rechterzijde van het politieke spectrum.

De Vlieger kondigde onlangs zijn vertrek bij PowNed aan omdat zijn radioprogramma niet meer te combineren is met zijn ondernemingen in Portugal. Opvliegers wordt Premtime, was de volstrekt onlogische redenering van PowNed. De reacties op de sociale media lieten duidelijk zien dat het vaste publiek van #opvliegersop1 totaal niet op Prem zit te wachten. Het trouwe publiek wil een doorstart van het huidige format, en wie kan dat nou beter dan vaste sidekick Svennusmax? Het mocht niet zo zijn helaas.

U heeft daarom voor de één na laatste keer nog de gelegenheid om tussen 00:00 en 02:00 uur komende nacht de heren Erik en Sven live te beluisteren via de livestream van NPO Radio 1. En het wordt een knaller vanavond, mogen wij u alvast verklappen.

Svennusmax zal ongetwijfeld op termijn wel weer ergens terugkeren in het medialandschap. De behoefte aan een niet policor geluid is noodzakelijk, juist nu.


Meer artikelen in deze categorie:
[catlist categorypage=”yes”]


Auteur: Lee

Stock market broker & trader. Veelal cynisch maar veruit bij lange na niet altijd. Vooral geïnteresseerd in Politiek, Financiële markten en Oost-Azië. Twittert onder de naam @Reaguren

5 gedachten aan “Nog twee keer Svennusmax bij OpvliegersOp1”

  1. Wat een geslijm. Ik ken Sven persoonlijk zeer goed en die houdt daar helemaal niet van. Gemiste kans. Jammer.

    Verder 100% eens met het artikel.

  2. Ik heb liever Sven!

    Met die linkse Prem hoor je alleen maar onderwerpen waar links Nederland deze week weer ongesteld van geworden is.

  3. Waar is de Powned ledenraad in dezen? Ik weet dat het een façade was, maar we zouden die club eens wakker kunnen trappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *