Communicatie als wapen

De komende tijd staat weer in het teken van propaganda en volksverlakkerij, want er komen weer verkiezingen mensen. Alle verkiezingen zijn belangrijk voor onze leiders, omdat we daarmee onze instemming herbevestigen van een beleid waar we grote vraagtekens bij zouden moeten zetten. Een patriot waarmee ik regelmatig van gedachten mag wisselen heeft een verzameling van stripjes gemaakt. Hij heeft mij gevraagd deze hier te delen. Het betreft een bundeling van cartoons voorzien van enkele zinnige opmerkingen. Ik zou zeggen delen.

Een stemadvies ga ik niet meer geven, mee doen aan verkiezingen al helemaal nooit meer. Aanleiding daarvoor was mijn aanwezigheid op een bijeenkomst in Oosterbeek vorig jaar. Bij We are change treft u meer informatie. Op dat moment werd ik me bewust dat we nog steeds leven met Operatie Market Garden. Kort en simpel komt het erop neer dat in 1945 100 tanks van het Amerikaanse leger bij Lent werden geparkeerd de gelegenheid werd geboden aan de fascisten om de boedel te verdelen. De rechterhanden van Curchill en Hitler startten samen de Bank of International Settlements. Operation Marketgarden was een verdeel en heers vertraging om patenten en systemen van de nazi’s te verdelen. Op dat moment werd ook de macht gegrepen over de banken, tot op heden is dit niet gestopt. Een van de belangrijkste wapens daarbij was communicatie. De overwinnaar schrijft namelijk de geschiedenisboekjes.

Al ruim 2 jaar maak zet ik mij in voor verdere en noodzakelijke verbeteringen van het vakgebied communicatie. Dit middels een keurmerk wat echter nog niet breed gedragen wordt! Logisch voor iedereen die de wereld van de communicatie een beetje kent, een wereld waar de leugen regeert. De komende weken is het derhalve weer aan u om beloftes en leugens goed te interpreteren, de kans dat de media of onze fantastische rechtspraak dat voor u gaat doen is nog steeds erg klein.

Auteur: AdjeW

UWV-er 2.0, zonder menselijke maat geen resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *