Ontvoerd door John van den Heuvel deel 2

Vanochtend las ik dit artikel, waarin gesproken wordt over mensen die bewust hebben gekozen voor duistere activiteiten. In dit artikel wordt ook gesproken over het licht en een transitie naar vrede en liefde. Wellicht wat zweverig voor de die-hard Batavirus bezoekers, maar er gebeuren wat zaken waarom ik er toch even op wou wijzen.

De laatste tijd spreek ik regelmatig exbankiers die mij allerlei zaken toe vertrouwen. Mensen die tot inkeer zijn gekomen en nu het echte verhaal vertellen. Zo heb ik bijvoorbeeld uit directe bron vernomen dat Peter Keur (ex directeur FGH bank onderdeel Rabobank) verklaart dat Ger Visser sr. van Eurocommerce gewoon met rust was gelaten en 30 miljoen euro had mogen houden als hij niet zo rechtvaardig en eigenwijs was geweest. Dat zou de conclusie rechtvaardigen dat de Rabobank en bijvoorbeeld de Belastingdienst direct invloed hebben op onze rechtspraak en het Openbaar Ministerie. Wat overigens ook een verklaring kan zijn voor hun “Teevendeal”  inzake de Libor fraude in Nederland.

Dat er het nodige aan de hand is in onze rechtspraak is evident. Ook vanochtend was er weer een update inzake het Holleeder proces waarin de ook op Batavirus bekende John van den Heuvel enige aandacht kreeg. Zo lezen we dat hij optreed als een van de publiciteitsmensen van Astrid Holleeder. Al eerder ondersteunde hij enkele voorbereidende schermutselingen van justitie. We kennen allemaal vast nog wel zijn fameuze en hilarische opsporing van Roger Lips . Daarnaast schreef ik natuurlijk eerder al het artikel over Rob van der Rhee zijn ervaringen met John en de rechtspraak. Graag blijf ik u attenderen op het patroon van het beschuldigen via de media van mensen, waarna ogenschijnlijk klakkeloos het OM en rechters de media volgen en mensen veroordelen.

Momenteel lees ik overigens het boek List en Bedrog door de Belastingdienst van ondernemer Henk ter Braack, een aanrader voor mensen die in conflict dreigen te komen met de belastingdienst. Ook in dit boek is weer een opmerkelijke rol weggelegd voor onze rechtspraak. Die kan soms echt zo rot als een mispel zijn. In een volgend artikel kom ik hier nog wat uitgebreider op terug, omdat ook dit boek zeker meer aandacht verdient.

Rest mij af te sluiten met goed nieuws. Rob van der Rhee ben ik  zeer erkentelijk, vanaf nu kunt u zijn boek gratis downloaden op Batavirus. Het goede voorbeeld van Albert Katoen krijgt dus een vervolg! Het boek bevat veel informatie over onze rechtspraak en is uitstekend gedocumenteerd.  In de footnotes die op internet staan treft u alle onderliggers, de rechterlijke uitspraken en de opmerkelijke handtekeningen van een aantal rechters. Dit boek is trouwens ook interessant voor mensen die meer willen weten over MH17 en de indringer van het NOS journaal destijds. Op pagina 73 staat namelijk  een opmerkelijk relaas opgetekend in de gevangenis van Nieuwegein.

Namens Rob en Batavirus wens ik u veel leesplezier.  Mocht u toch de voorkeur geven aan een betaalde paperback het boek is hier te bestellen.

Auteur: AdjeW

UWV-er 2.0, zonder menselijke maat geen resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *