Geef ze van Katoen!

Na het boek “Ontvoerd door John van den Heuvel” gelezen te hebben denk je dat het niet gekker kan in dit land. Tot de avond voor kerst, toen er een dossier uit Noord Nederland op het bureau van AdjeW belandde. Een dossier dat AdjeW graag met u wil delen, een dossier waar de rechtspraak, justitie, de media, SNS-bank en wat er verder omheen danst de hoofdrol spelen. Het lijkt wel Sodom en Gomorra in optima forma in Noord Nederland.

De eerste week van het jaar is een mooi moment om het afgelopen jaar te evalueren en wat mensen te bezoeken die een rol hebben gespeeld in mijn stukjes. De evaluatiegesprekjes mondden al snel uit in een zwanenzang over de rol van onze fantastische banken en vastgoedsector, de rode draad in mijn blogs vorig jaar, lees bijvoorbeeld mijn bevindingen over Dik Wessels (RIP) en Eurocommerce. Het kerstavonddossier werd ook omgezet in een kennismaking onder het genot van een stevige cappucino. De zaak Albert katoen werd levensecht.

In de zaak van Albert Katoen is sprake van een Mort Civile op een levend “lijk”, u gelooft het niet maar Baantjer is er niets bij. Alles gaat mis vanaf 2001 voor Albert Katoen als hij opeens niet 1 maar 5 maal een hartstilstand krijgt. Hij was 20 minuten verlost van het aardse paradijs, werd zelfs officieel dood verklaard, maar keerde terug. Op dat moment was hij eigenaar van een gezonde vastgoedportefeuille in Groningen. Al snel kreeg hij daarna nieuwe vrienden, en dan met name een accountmanager van SNS die hem echt wilde “helpen”. De accountmanager van dienst de heer J. Raatjes kwam niet alleen. In zijn kielzog nam hij twee gespecialiseerde vrienden mee, namelijk Mr. R.J. Skala en de heer M. Drewel. Succes werkt als een magneet, en Albert Katoen bleek een hele sterke magneet te zijn. Nog een hele rits andere mensen raakten in de loop der tijd betrokken bij dit dossier, maar die kunt u zelf straks wel invullen.

Kort gezegd kwam het erop neer dat de nieuwe vrienden Albert graag wilden helpen. SNS wilde het vastgoed graag financieren, en de gespecialiseerde vrienden wilden zorgen dat de nalatenschap voor de kinderen van Albert netjes geregeld zou worden. Dat mag je ook verwachten van een bankier, althans met de kennis van toen. Inmiddels weet iedereen dat je een bankier niet kunt vertrouwen. En degene die heden ten dage hun vertrouwen nog steeds hebben in de financiele wereld hebben blijkbaar 2008 gemist. Wat volgt is een drama waarin Albert nagenoeg alles kwijt raakt, waarin justitie 26 maal weigert een aangifte in behandeling te nemen en de eerder genoemde heren voor miljoenen frauderen.

Dit alles is uitgebreid op papier gezet door mensen die Albert steunen in boekvorm. In het boek “Don Vreemde belevenissen” leest u over zijn ontmoetingen met het licht, het hiernamaals en de boodschap. Vanzelfsprekend ook over de intriges na zijn vijfde hartstilstand. Het boek is geanonimiseerd. Dit heeft alles te maken met eerdere pogingen Albert zijn leven voortijdig te beëindigen door loodvergiftiging.

Na de eerste kennismaking met Albert heb ik veel contact met hem via facebook messenger. Namens Albert mag Batavirus met u het boek delen. U download het hier. In het boek staat het levensverhaal van een maatschappelijk werker die alle kanten van de maatschappij heeft gezien. Het boek  geeft volledige openheid over het bijzondere leven van Albert, van een bankroof tot de prostitutie, alles komt aan bod. Tot aan het moment van de 5 hartstilstanden wat leidt tot een bijzondere boodschap. Dat daarna een stel roofridders onder toeziend oog van de SNS alles kapot heeft gemaakt, het is een schande. Albert gaat tegenwoordig als kunstenaar door het leven trouwens.

Na de vastgoedfraude had ik al het idee dat SNS de afvalput was van bancair Nederland. Het feit dat een 65 jarige Dik Wessels de zaak daar vakkundig verder leegroofde alvorens het door de belastingbetalers gered moest worden maakt me woedend. Mensen het wordt tijd op te staan en niet langer deze tirannie van Banksters en een paar andere witteboordencriminelen te accepteren. Justitie moet deze zaak gewoon in behandeling gaan nemen en daarmee ook maar eens haar eigen organisatie fors onder de loep nemen.

Mijn grens is bereikt! Helaas moet ik bekennen dat het volgende dossier al weer klaar ligt, maar daarover later meer. In dit dossier hebben wij uw hulp nodig. Er staan een aantal juristen klaar voor Albert die graag in contact komen met andere slachtoffers van de eerder genoemde heren en SNS in Noord Nederland. Ook informatie over stelselmatige weigering van aangiftes door de politie in Noord Nederland zouden wij graag ontvangen. ben t u in het bezit van documenten die van belang zijn om deze zaak en/of verwante zaken bloot te leggen dan kunt u deze mailen naar contact@solventielab.com . Uw anonimiteit is gewaarborgd.

P.S.  vergeet niet het boek te downloaden. Veel leesplezier, maar dat is eigenlijk te cynisch.

 

Auteur: AdjeW

UWV-er 2.0, zonder menselijke maat geen resultaat.

0 gedachten aan “Geef ze van Katoen!”

  1. Help me even. Ik zie allerlei artikelen en reacties op Batavirus. Maar ik zoek me wild om er achter te komen wie jullie zijn en hoe ik in contact kan komen?
    Dit is dus geen reactie op een artikel. Ik twijfel niet aan mijn beperkingen, maar toch graag even een reactie op mijn vraag.

    Achtergrond: ik heb een specifieke vraag die alles te maken heeft op het onderwerp Joden-Palestijnen/Anti-semitisme/Geschiedenis. Ik licht het een en ander graag toe in een rechtstreeks (persoonlijk) contact.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *