De groeten uit Gorssel 1

Al even terug plaatsten wij als eerste een kritisch artikel inzake het faillissement van Eurocommerce. Daarna volgde een hele serie artikelen door het zeer goed geïnformeerde kleintje muurkrant   De komende tijd zullen we wat vaker gaan publiceren omdat er een lawine aan bewijsstukken valt te delen. bewijsstukken die we graag met u delen, aangezien wij vinden dat hier de onderste steen wel boven moet komen. Dit alles in aanloop naar wat weleens een monsterproces voor het OM en de Rabobank zou kunnen worden.

Enkele weken terug werd uitspraak gedaan inzake Midreth en schending zorgplicht door de Rabobank.  Prompt werd ik gebeld door Ger Visser sr. om even van gedachten te wisselen. Nu ben ik geen advocaat maar een pragmaticus en bezorgd burger. Misschien wel de reden dat Ger juist mij belt. Net als hem wil ik een eerlijke rechtspraak en waarheidsvinding voor komende generaties. In het gesprek dat volgde bespraken we de aansprakelijkstelling richting de Rabobank voor een kleine 800 miljoen euro. U leest het goed, achthonderd miljoen euro. De aansprakelijkstelling download U hier. Deze aansprakelijkstelling is inmiddels verzonden en wordt via de deurwaarder betekend bij de Rabobank in hun glimmende hoofdkantoor. Mochten ze deze nog niet hebben ontvangen, beste Rabotop, hier kunt u zich alvast inlezen. Alle stukken die ik heb mogen inzien rechtvaardigen overigens deze claim, waarbij ik me afvraag of ook niet Volkerswessels, Reggeborgh en E&Y aansprakelijk gesteld moeten worden vanwege acting in concert bij een vijandige overname. Dat wordt aanstaande woensdag nader onderzocht voor de goede orde. En uiteraard hou ik u op de hoogte.

Begrijpelijk zal een ieder deze claim wat aan de hoge kant vinden. De heer Visser heeft dan ook een bijzonder talent, hij was echt een ras verkoper. Waar het bij de meeste ondernemers bij een paar miljoen winst stopt wist de heer Visser zelfstandig een iets groter bedrijf op te bouwen. Ook de heer Visser heeft daarna enkele traditionele fouten gemaakt, maar niet van dien aard dat alles kapot moest. In dat kader heb ik ook  enkele vragen gesteld aan Sipko Schat en zijn ex-collega Peter Keur die nu samenwerken bij van Wonen. Op deze vragen die u hier leest is helaas nog geen antwoord gekomen.

Wat nog volgde was een verzoek van Ger, “kijk ook eens naar de officier van justitie de heer Wim Bollen”. Toch maar gedaan en toen trof ik dit artikel  met als onderwerp “het is dubbel zaken doen”. Het beschrijft een leuk dagje golf met geestverwanten in Twente waar de heer Wim Bollen, toen nog werkzaam als partner bij het keurige Deloitte, zijn cliënt Rene Werger de toenmalig directeur van Kondor Wessels had uitgenodigd. Zoals u hier kunt zien werkt Rene Werger tegenwoordig toevallig voor Peter Keur en Sipko Schat bij van Wonen. Ik ga u niet vermoeien met vragen waarom Koninklijke BAM deze activiteit gunde aan deze nieuwe organisatie die thans 1 jaar bestaat. Dat mogen de kleine aandeelhouders en de VEB doen wat mij betreft.

Dit artikel was wel reden voor mij om even door te zoeken. Toen trof ik dit artikel waarin Wim Bollen voorlopig afziet van strafvervolging omdat de Rabobank en Wessels de zaak onderling zouden gaan regelen. Bizar lijkt me, als er een strafbaar feit is dan moet het OM gewoon optreden denk ik. Al met al reden om Wim eens te bellen, gelukkig vond ik zijn privé nummer omdat hij ook een onderneming heeft. De heer Bollen verzekerde mij dat hij volstrekt neutraal zijn werk uitvoert waar hij mij eigenlijk ook van overtuigde. Het lijkt mij ook een moeilijke baan voor de goede orde. Zeker als je overstapt vanuit de accountancy naar het OM. Wij kwamen overeen dat ik hem een briefje zou sturen inzake mijn zorgen. Dat briefje treft u hier. Waarbij ik mij excuseer voor enkele typo’s, maar de strekking is denk ik wel helder.

De komende tijd zal ik u op de hoogte houden inclusief aanvullend materiaal. Ook de Rabotop nodig ik van harte uit om mee te lezen in wat wel eens een echt hoofdpijndossier voor de Rabobank kan worden.

Auteur: AdjeW

UWV-er 2.0, zonder menselijke maat geen resultaat.

0 gedachten aan “De groeten uit Gorssel 1”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *