Bataviristen en lezers bedankt!

Aan alles komt een eind en zo ook aan mijn sneue margebloggerschap. Er ligt helaas geen ellende of drama aan deze beslissing ten grondslag. Het is een impulsief besluit waarmee ik mijzelf wil dwingen om wat nieuws te gaan doen. Met de publieke opinie ben ik eigenlijk wel klaar. Ik heb mijn zegje gedaan. Het wordt tijd dat ik als schrijver een andere kant op ga. Dat betekent dat ik ook mijn amsterjan account op twitter #ophef.

Geen geleuter verder. Ik wil alleen nog de lezers en de bataviristen bedanken. Ik hoop dat mijn plek snel wordt ingenomen door een nieuw ongeleid projectiel. Ik heb die rol met veel plezier ingevuld.

Bedankt en de groeten!

Amsterjan

 

Auteur: Amsterjan

Amsterjan is historicus, Amsterdamse stadsgids en zanger.

3 gedachten aan “Bataviristen en lezers bedankt!”

  1. doodzonde dat je er mee stopt Jan, je bent integer, geïnformeerd en scherpzinnig- en schrijft met een noodzakelijke nietsontziende directheid. We zullen je missen.

    @sambamagico

  2. Na Eddy Terstall voor mij de meest redelijke beschouwer. Best jammer dat alleen inhoudsloze naar eigengelijk vissende schreeuwers overblijven. Het ga je goed!

  3. Ik heb je site nu pas ontdekt jammer genoeg. Je ging veel hypocrisie te lijf zonder verbitterd of zelfs boos over te komen. Dat vind ik knap. Hou je haaks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.