De revolte begint bij jezelf!

Ik trek een lijn, tot hier en niet verder!

Ons politieke systeem is tot het bot verrot. Wekenlang kijk ik alles maar dan ook alles over de komende verkiezingen maar wat ik zie overtreft zelfs mijn ergste nachtmerrie.

Het kartel van partijen dat al jarenlang met elkaar samenwerkt en de kiezer die echte solidariteit en/of verandering wilde uitspuugt. Het is aaneengesloten gezwets en gezwam over verbinding, over hoop of het terug eisen van ons land. Over verlies van identiteit en kansloze jongeren die uitgesloten worden.

Het is janken van links naar rechts en van rechts naar links. Jouw plannen zijn onbetaalbaar en de jouwe harteloos…

Dit vliegen afvangen van elkaar moet ophouden want uiteindelijk zit Jesse Klaver gewoon met Mark de machtswellusteling Rutte aan tafel en krijgt Jesse 3 groene knikkers om het PVV gevaar buiten te houden.
Landsbelang en stabiliteit noemen we dat dan.

Schandalig ‘landsbelang’ in deze want ondertussen gaan iedere twee seconden meer bevoegdheden naar Brussel en horen we tijdens de debatten van haast iedereen dat samenwerking in ‘Europa’ belangrijk is. Samenwerking wel ja, maar waar de politici ‘Europa’ zeggen, bedoelen ze de EU en daar gaat het wederom mis. Daar valt het landsbelang in duigen want je kunt niet verkondigen hier voor je kiezers op te komen om daarna mee te gaan in globalisatische spelletjes. Op je knieën gaan bij de lobbyisten aan de overkant van het Europees Parlement. Wij kiezen volksvertegenwoordigers, vertegenwoordigers van het volk en geen managers die hun moeder nog verkopen als ze ermee weg denken te komen.

En dat komen ze nu. Ze komen ermee weg. Na 15 maart zal er niks veranderen. Helemaal niks. 5 à 6 partijen, GL, VVD, CDA, D66 en/of PvdA plus CU gaan op dezelfde ingeslagen weg verder.

L’histoire se répète maar ik herhaal het zolang als nodig is.

Leer van het verleden, verander het systeem en niet de poppetjes want je komt bedrogen uit.

Stem GeenPeil, nu de ommezwaai!

Auteur: Verbraak

Auteuriteit. Twittert onder de naam @Verbraak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.