Alive and kicking

Alive

De vaste lezers van ons blogje hebben uiteraard gemerkt dat we een roerige tijd hebben doorgemaakt. Een roerige tijd die jammer genoeg niet gekenmerkt werd door spraakmakende bijdragen, maar die zich voornamelijk afspeelde achter de schermen. Kort samengevat komt het er op neer dat we na een enerverende start in januari terechtkwamen in de fase van institutionalisering. Een fase die ons voor een dilemma plaatste en leidde tot verschil in inzicht over de te varen koers. Gelukkig heeft het collectief overwonnen. Wel hebben tot onze spijt enkele medegrondleggers van Batavirus in goed overleg besloten om het bijltje erbij neer te gooien (iets dat ik kereltje “houthakker” Peggold liever had zien doen). We zullen u niet lastig vallen met de achterliggende redenen, sowieso is dat een persoonlijke aangelegenheid. Wel willen we via deze weg deze mensen danken voor hun actieve bijdragen en de energie die ze erin gestoken hebben om Batavirus op de kaart te zetten.

De overgebleven bloggers hebben inmiddels de steun gevonden van een ervaren webmaster die hun zal faciliteren, zodat deze bloggers zich kunnen richten op datgene waar ze goed in zijn, namelijk u te pas en te onpas lastig vallen met hun gedachtenkronkels. Ook zult u binnenkort nieuwe bloggers vinden die eveneens vanuit humor, omdenken, passie, expertise en wat er meer kan zijn u zullen prikkelen met hun scherpe pen. Mocht u zich geroepen voelen om zelf eens een bijdrage te plaatsen dan bieden we als vanouds daarvoor de ruimte. Uw bijdrage kunt u mailen naar gast@batavirus.nl.  Uw bijdrage wordt geplaatst indien het de strenge doch rechtvaardige ballotage doorstaat. Mocht u een volledige column te veel werk vinden, onder de columns blijven we u de ruimte bieden om te reageren op onze hersenspinsels.

Kortom, Batavirus is uit de as herrezen (eigenlijk past dat meer bij onze vrienden van fenixx.org). De bloggers hebben nieuwe inspiratie opgedaan en hun writersblock, een onoverkomelijk kwaad waar iedere blogger wel eens mee geconfronteerd wordt, gepland in de afgelopen periode van gedwongen rust. We barsten dan ook van de energie. We zijn weer alive and kicking, onze Simple Minds zijn er klaar voor.

P.S.  Mocht u onverhoopt hinder ondervinden bij uw bezoek aan Batavirus, bij voorbaat namens onze nieuwe webmaster zijn excuses voor de overlast. Na enige weken trappelend van ongeduld gewacht te hebben op de overdracht van de site zal hij namelijk enige noodzakelijke werkzaamheden uitvoeren, zodat de site weer als vanouds voldoet aan uw gebruikersgemak.

Watapatja

Auteur: Watapatja

Out of the box omdenker die graag zijn mening ventileert over allerlei onderwerpen met zwaartepunt sociale zekerheid, onderwijs en arbeidsmarkt. Motto; verbaas en verwonder, immers niets is wat het lijkt! Twittert onder de naam @Watapatjee

Eén gedachte over “Alive and kicking”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.