De Smaak Van Verbraak #60

De Smaak van Verbraak

Vrijdagmiddag, het weekend hangt weer in de lucht en iedereen zit uiteraard weer vol verlangen klaar voor de smaak van Verbraak dus ik laat u niet langer in spanning, we gaan weer knallen in de keuken. Knallen en dan heerlijk genieten!

Aangezien Verbraak nog zwaar vermoeid is van de hele nacht opzitten om de voorspelbare Britse verkiezingen te volgen geen ellenlange verhalen over deze week maar meteen achter het fornuis om een betoverende en opwekkende maaltijd tevoorschijn te toveren.

Dus daar gaan we weer, vergeet de wekelijkse beslommeringen, vergeet alle ophef, de politieke malheur en geniet!

Omdat de zomer ons landje na een paar prachtige weken weer verlaten heeft trekken wij vandaag naar España om de zon dit weekend terug te halen. En waarmee gaan we de zon dan in huis binnenhalen, met Paella uiteraard. Zomerser en Spaanse wordt het niet.

Hieronder ziet u 1 kort instructiefilmpje maar onder de video volgen enkele extra tips om het werkelijk onvergetelijk te maken.

Ingrediënten voor 4 personen en extra speciale geheimen van Verbraak:

Paella Valenciana:

● 300 gram kippendijen
● 300 gram konijnenbout
● 100 gram tuinbonen
● 50 gram sugar snaps
● 4 artisjokken
● 2 teentjes knoflook
● Volle theelepel gerookt paprikapoeder
● 1 geraspte tomaat
● 1,5 liter kippenbouillon
● 0,5 gram saffraan
● 250 gram spaanse paella rijst
● Zout
● Olijfolie

Zo ziet u maar weer dat niet in alle Paella’s zeevruchten zitten, iedere regio in Spanje heeft een andere versie en die andere versies gaan we vast ook nog wel een volgende keer maken.

Maar vanavond genieten we met een flesje Rioja of kan Sangria erbij van deze Paradijselijke Paella!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestPrint this pageEmail this to someone
Verbraak

Auteur: Verbraak

Auteuriteit. Twittert onder de naam @Verbraak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.