De Smaak Van Verbraak #44

De Smaak van Verbraak

Vrijdagmiddag, na een lange week verkiezingspropaganda eindelijk weer tijd voor ontspanning en de culinaire geneugten van de Smaak van Verbraak!

Het was de week van de virtuele peiling implosie van de PVV, uit het niets verkondigen bijna alle politieke waarzeggers dat ome Geert wegzakt en nog maar nipt über leugenaar Rutte voor blijft. De enige plausibele verklaring hiervoor zou zijn dat de angst voor Trumpiaanse taferelen in Nederland de overhand krijgt. Nu vraagt De Smaak Van Verbraak zich af hoe dat in huize Wilders besproken wordt en of Geert en zijn vrouw nog weleens uren in de keuken staan en of ze zo deze tegenslag kunnen overkomen.

Dus daar gaan we weer, vergeet de wekelijkse beslommeringen, vergeet alle ophef, de politieke malheur en geniet!

De Smaak van Verbraak ging op onderzoek naar de keukengeheimen van de familie Wilders. En warempel kreeg hij via een (op de redactie bekende) man met krulletjes in regenjas, op de parkeerplaats van restaurant Oolderhof het recept van de Hongaarse goulashsoep met een Limburgs tintje die mevrouw Wilders altijd kookt als haar man een dipje heeft.

Hieronder ziet u een kort reconstructiefilmpje maar onder het filmpje volgen enkele extra tips om het werkelijk onvergetelijk te maken.

Ingrediënten voor 4 personen en extra speciale geheimen van mevrouw Wilders:

Hongaarse goulashsoep:

● 3 Bintjes
● 5 kruidnagels
● 3 laurierblaadjes
● Eetlepel paprikapoeder
● 1 grote ui
● 150 gram spek
● 1 kilo runderpoulet
● 5 rode paprika’s
● 1 gele paprika
● 1 chilipeper
● 2 teentjes knoflook
● Zout
● Peper
● Zonnebloemolie
● 5 bouillonblokjes (voor 3 liter bouillon)

En zo zit Geert dit weekend dus in zijn bunker aan de keukentafel te bunkeren, nog wat stevig brood erbij en een flesje Palinka om kracht op te doen.

Dus mocht de PVV 15 maart alsnog overweldigend overwinnen dan weet u het geheim. Geen Russische hacks, maar Goulashsoep en Palinka!

Auteur: Verbraak

Auteuriteit. Twittert onder de naam @Verbraak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *